Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Η πιο…ιντριγκαδόρικη βραδιά των ομίλων!

31ae87f4f48b367fa2f35e21920c1569_LΗ 4η αγωνιστική του Europa League διεξάγεται σήμερα και η έκβαση των αγώνων αναμένεται να κρίνει αρκετά για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Την ευκαιρία να… καθαρίσει ουσιαστικά την πρόκρισή της στους «32» του Europa League έχει η Βιγιαρεάλ η οποία φιλοξενείται από τη Ζυρίχη. Αν το «κίτρινο υποβρύχιο» φτάσει στη νίκη θα αναρριχηθεί στους 10 βαθμούς και στη συνέχεια, μόνο με θαύμα θα μπορεί να μείνει εκτός θεσμού. Για τον ίδιο όμιλο ο Απόλλωνας Λεμεσού παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για πρόκριση φιλοξενώντας την Γκλάντμπαχ. Αν έρθει η ήττα, τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στην πρόκριση καθώς θα αναζητάει απίστευτους συνδυασμούς αποτελεσμάτων.

Στον 3ο όμιλο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο. Η Τορίνο φιλοξενείται από την Ελσίνκι και θέλει τη νίκη για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Στο άλλο ματς, κρίνονται πολλά για τη δεύτερη θέση καθώς η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και θέλει τη νίκη για να μπορέσει να φτάσει στη  δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στον όμιλο του αστέρα Τρίπολης η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει την Παρτιζάν. Οι Αρκάδες θέλουν μη νίκη της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης για τα τελευταία δύο παιχνίδια.

Την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση έχουν στον 4ο όμιλο Σέλτικ και Σάλτσμπουργκ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επικρατήσουν εκτός έδρας των Άστρα και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

Στον 5ο όμιλο όπου αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, το «τριφύλλι» θέλει νίκη των Ρώσων για να εξασφαλίσουν την πρόκριση και να είναι αδιάφοροι στην 5η αγωνιστική, αλλά και για να μην ανέβει περισσότερο η Εστορίλ εφόσον έρθει η δική του νίκη απέναντι στην Αϊντχόφεν.

Για τον 6ο όμιλο η Ίντερ φιλοξενείται από τη Σεντ Ετιέν σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής με το νικητή να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Από την πλευρά της η Κάραμπαγκ μετά τη νίκη της επί της Ντνίπρο θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο για να μπει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Όλα ανοιχτά παραμένουν στον 7ο όμιλο όπου η Σεβίλλη υποδέχεται τη Σταντάρ και με νίκη θα κάνει σπουδαίο βήμα πρόκρισης. Η Φέγενορντ αναζητά εκδίκηση από τη Ριέκα στο Ρότερνταμ με στόχο τη νίκη που θα τη βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση.

Europa_League

Ανάλογη είναι η εικόνα και στον 8ο όμιλο,. Η Έβερτον που βρίσκεται στην κορυφή υποδέχεται τη Λιλ και με νίκη κάνει αποφασιστικό, αλλά όχι οριστικό βήμα πρόκρισης. Στο άλλο ματς η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Κράσνονταρ και με τρίποντο γίνεται το φαβορί για την πρόκριση.

Να βρεθεί στην κορυφή του 9ου ομίλου θέλει η Νάπολι που φιλοξενεί τη Γιουνγκ Μπόις. Στο άλλο ματς η Σπάρτα Πράγας με νίκη απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης καθώς θα φτάσει τους εννέα βαθμούς.

Χαμός και στον 10ο όμιλο. Η Άαλμποργκ μετά την έκπληξη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, ταξιδεύει στην Ουκρανία και με θετικό αποτέλεσμα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Στο άλλο παιχνίδι η Στεάουα θέλει να κρατήσει στους μηδέν βαθμούς τη Ρίο Άβε για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ η Γκινγκάμπ υποδέχεται τη Ντιναμό Μινσκ. Αν οι Γάλλοι φτάσουν στη νίκη τότε θα κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης και θα βάλουν δύσκολα στον ΠΑΟΚ ο οποίος θα αναζητά μόνο νίκη στα τελευταία δύο ματς για να φτάσει στους «32».

Τέλος στον 12ο όμιλο η Λέγκια που έχει το απόλυτο υποδέχεται τη Μέταλιστ και με νίκη θα κλείσει μία θέση στους «32». Στο άλλο ματς η Τραμπζονσπόρ φιλοξενείται στο Βέλγιο από τη Λόκερεν και με νίκη κλείνει επίσης με την πλευρά της μία θέση στην επόμενη φάση.

Δείτε το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες των 12 ομίλων του Europa League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected