Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 (7η αγων.) αλλά και της Β Ερασιτεχνικής (5η αγων.)

pregame1

Εν μέσω δυνατής νεροποντής και αμφίβολης κατάστασης στην οποία θα βρίσκονται την Κυριακή (9/11) τα γήπεδα της Ημαθίας, διεξάγεται η 7η αγωνιστική στην Α2 Ερασιτεχνική αλλά και η 5η στη Β, με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια σε κάθε περίπτωση. Ας δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα στις κατώτερες κατηγορίες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας.

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

7η αγωνιστική

Δύο οι πρωτοπόροι στον πρώτο όμιλο, τρεις όμως οι ομάδες με 5 νίκες (ελέω της τιμωρίας της ΑΕ Αλεξάνδρειας από την περσινή χρονιά) στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής. Η πρώτη λόγω των μεταξύ τους ματς Ακαδημία Βέροιας, δοκιμάζεται στο Νησέλι κόντρα στον τοπικό Αλιάκμων, που πέτυχε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Νηρέα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να επιμένουν στο νεανικό στοιχείο στη σύνθεση τους. Από την άλλη πλευρά Νησαϊκός και ΑΕ Αλεξάνδρειας (επιστρέφει μετά το ρεπό) αγωνίζονται στην έδρα τους, κόντρα σε Ποντιακή Νεολαία Αράχου και Νηρέα, με το πρώτο παιχνίδι να αποτελεί το πιο αμφίρροπο λόγω της δυναμικότητας των δύο αντιπάλων. Μεγάλο ενδιαφέρον και στο Παλαιοχώρι, με τον ανεβασμένο Άρη να υποδέχεται την μαχητική Θύελλα Σταυρού, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Το πρόγραμμα κλείνουν οι αναμετρήσεις σε Πλάτανο και Λιανοβέργι, που υπάρχουν μεν ακλόνητα φαβορί, αλλά σε τέτοιο επίπεδο πάντα παραμονεύει η έκπληξη…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

ΑΕ Αλεξάνδρειας (9) – Νηρέας Βέροιας (12)

Μακεδονικός Πλατάνου (5) – Εθνικός Ράχης (13)

Αλιάκμων Νησελίου (11) – Ακαδημία Βέροιας (1)

Άρης Παλαιοχωρίου (4) – Θύελλα Σταυρού (6)

Δόξα Λιανοβεργίου (7) – Αχιλλέας Νεοκάστρου (10)

Νησαϊκός (2) – Ποντιακή Νεολαία Άραχου (3)

Ρεπό : ΠΑΟ Παλατίτσια (8)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

7η αγωνιστική

Έβδομη “στροφή” στον 2ο όμιλο της Α2 και τα βλέμματα στρέφονται στις αναμετρήσεις των Μονοσπίτων και Αγίου Γεωργίου. Εκεί όπου Ελπίδα και Απόλλων υποδέχονται ΓΑΣ Κοπανού και ΑΕΠ Βέροιας, σε δύο πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις τόσο όσον αφορά τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α1 όσο και στην αποφυγή του υποβιβασμού. Νωρίς μεν για τέτοιου είδους υπολογισμούς, το σίγουρο είναι όμως πως λόγω του μικρού σε διάρκεια πρωταθλήματος, κάθε βαθμός ή βαθμοί είναι πολύτιμοι. Ενδιαφέρον παιχνίδι σε Παναγιωπούλα και Στενήμαχο, εκτός έδρας δοκιμάζεται αύριο ο Κεραυνός Επισκοπής κόντρα στην ουραγό Νέα Γενεά Νικομήδειας. Το πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και την Ακαδημία Μακροχωρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

Δόξα Νάουσας (9) – Απόλλων Λυκογιάννης (11)

Θύελλα Στενημάχου (3) – ΑΟ Μαρίνας (7)

Νέα Γενεά Νικομήδειας (12) – Κεραυνός Επισκοπής (1)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου (5) – ΑΕΠ Βέροιας (8)

Ελπίδα Μονοσπίτων (6) – ΓΑΣ Κοπανού (2)

Ολυμπιακός Νάουσας (4) – Ακαδημία Μακροχωρίου (10)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου


Β Ερασιτεχνική

5η αγωνιστική

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το φετινό πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, τόσο για την ποιότητα των ομάδων που συμμετέχουν όσο και για το γεγονός πως οι μισές ομάδες θα κερδίσουν το εισιτήριο για την Α2. Η κορυφή άλλαξε χέρια την προηγούμενη αγωνιστική μετά τη νίκη της ΑΕ Σχοινά επί του ΜΑΣ Βεργίνας, αμφότερες οι ομάδες όμως θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Οι πρωτοπόροι μεταβαίνουν την Κυριακή στη Σφηκιά, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα που φέτος αποδεικνύει πως είναι σκληρό καρύδι και θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για ένα από τα τέσσερα “χρυσά” εισιτήρια. Ο ΜΑΣ υποδέχεται στη Βεργίνα τον γειτονικό ΑΟ Συκιάς ενώ πολύ σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται στην Πατρίδα, ανάμεσα στους “κιτρινόμαυρους” και τη Νίκη Αγκαθιάς. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση Μακεδόνα και Ερμή Τριλόφου, που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στη Β Ερασιτεχνική, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας) :

Μακεδόνας Βέροιας (7) – Ερμής Τριλόφου (8)

 ΜΑΣ Βεργίνας (2) – ΑΟ Συκιάς (6)

ΑΣ Πατρίδας (5) – Νίκη Αγκαθιάς (4)

ΑΕ Σφηκιάς (3) – ΑΕ Σχοινά (1)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected