Κατηγορίες
Super League 1

Εργοτέλης – Βέροια (2-2) Οι Κρητικοί έβαζαν, η “Βασίλισσα” απαντούσε!

1163122Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη για την ομάδα του Εργοτέλη, αφού έψαχνε τη νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τα γκολ ήρθαν, αφού οι Κρητικοί προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ, όμως η άμυνα σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Έτσι αυτό το τελικό 2-2 μοιάζει με δίκαιο αποτέλεσμα.

Χορταστικό θέαμα στο ξεκίνημα του αγώνα και από τις δυο ομάδες που μας προσέφεραν τρία γκολ, ενώ ο Εργοτέλης για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 12ο λεπτό για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μπεν με ατομική ενέργεια προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Τσέρνι τον σταμάτησε. Την εξέλιξη της φάσης δυο φορές ο Καλτσάς δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη. Ο νεαρός άσος έπιασε ένα ξερό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-0 στο 13′. Η απάντηση τηε Βέροιας ήρθε άμεσα και συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό.

Ο Καλτσάς εκτέλεσε καταπληκτικά το φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία κάνοντας του 1-1. Το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με αποτέλεσμα να χαθούν κάποιες μικροευκαιρίες για να έρθει τελικά το 2-1 για τον Εργοτέλη στο 38ο λεπτό.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected