Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Τέλος ο Βεσελίνοφ!

Veselinov fix_610x400Δεν θα έχουν να θυμούνται και πολλά από τον Βαλεντίν Βεσελίνοφ οι φίλαθλοι του ΑΟ Τρίκαλα (σ.σ μόλις μια συμμετοχή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Μακροχώρι) καθώς όπως έγραψε το “goaltrikala”, ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός αποτελεί παρελθόν από τους «κυανέρυθρους».

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει τα εξής: 

“Το Δ.Σ. του Α.Ο.Τρίκαλα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή VALENTIN VESELINOV. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον”.

AO Trikala omadiki fix_610x400Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ασκληπιού στο Λογγάκι η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για το αυριανό ματς με τον Δωτιέα Αγιάς.

Κατόπιν ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Βασίλης Γκούμπλιας ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα έχει μαζί του στην αυριανή αποστολή. Αυτοί είναι οι: Κούντσεφ, Γιδόπουλος, Παπαευθυμίου, Σκέντος, Γεωργίου, Σκούπρας, Στούμπος, Γεωργάκης, Μλαντένοφ, Βαγγελή, Καραγιάννης, Σαχινίδης, Μοσχάκης, Καμπλιώνης, Κουλούρης, Μηνάς, Τεντολούρης, Μπασιάκας. Χοτζάι και Γκαντιάς.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Ρετζιλά που ταλαιπωρείται από ίωση, τον τιμωρημένο Κουτσόπουλο (σ.σ «χρωστάει» ακόμη 3 αγωνιστικές καθώς του αφαιρέθηκε μια) και στους Παπανδρέου, Κατσαντώνη (σ.σ αγωνίστηκε με την παιδική ομάδα), Ντάσκα (σ.σ έχει ενοχλήσεις στη μέση), Τσιαφίτσα και Αμπαδιωτάκη. (σ.σ όπως επίσης και τον Βεσελίνοφ που αποτελεί από σήμερα παρελθόν).

*goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected