Κατηγορίες
Γενικά

Αλιάκμων Νησελίου – Ακαδημία Βέροιας 1-1

DSCN1263Την πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη σήμερα η Ακαδημία Βέροιας. Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη “σκόνταψε” κόντρα στον μαχητικό Αλιάκμων Νησελίου και έπεσε από την κορυφή όπου παρέμεινε μόνος πρώτος ο Νησαϊκός. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Κορυφής, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου ήταν ιδιαίτερα βαρύς και δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Αλιάκμων δείχνει στα τελευταία παιχνίδια πως αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο και σήμερα ήταν αρκετά διαβασμένος κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Έκλεισε καλά τους χώρους στην άμυνα, πίεσε τα αντίπαλα ατού και όποτε είχε την ευκαιρία βγήκε στην κόντρα φτάνοντας με αξιώσεις σε 2-3 περιπτώσεις στα καρέ του Οβεζίκογλου. Η Ακαδημία είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ήταν όμως περισσότερο φλύαρη και χωρίς τις σπουδαίες φάσεις.


alysun211111Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»


 

Ωστόσο στο 37′ και μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα στρώθηκε στον Αντώνη Ντόγο και αυτός με σουτ νίκησε τον Χουσεϊνογλου και αφού η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον πορτιέρο των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση στο επόμενο διάστημα και κατάφεραν στο 41′ να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Ντέντια έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπαϊράμι βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Οβεζίκογλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το σουτ όμως του Λις βρήκε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος, η Ακαδημία βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με αποκλειστικό στόχο να πάρει το παιχνίδι και με επιθετικές διαθέσεις, να πιέσει τα αντίπαλα καρέ. Παρά την πίεση όμως, δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Χουσεϊνογλου, με την ομάδα του Κώστα Κοτταρίδη μάλιστα (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) να βγαίνει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, Λις και Κουκουφτόπουλος όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα έδινε μια πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του Νησελίου.

DSCN1368

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας Χ., με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Αλιάκμων Νησελίου : Χουσεϊνογλου, Κουλερίδης, Βαρταλάμης, Λις, Τσιβούλας, Ντέντια, Κουκουφτόπουλος, Δούμας, Πούλιος (65′ Γιοβανόπουλος), Μπαϊράμι, Κοτταρίδης.

Ακαδημία Βέροιας : Οβεζίκογλου, Τσαλουχίδης, Σαμπρής, Γκιουλέκας (68′ Αργυρόπουλος), Σαχπατζίδης, Ντόγος, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης Τ., Νταμοτζίδης, Συμπεθέρης (60′ Τηλκερίδης), Σοφιανίδης (52′ Γαβριηλίδης Χ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected