Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Μπέκαμ!

17c58bce7e8d63015c28f12d1dc7c50e_57619

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να έγραψε ιστορία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ, ωστόσο μάλλον δεν κατόρθωσε να κάνει τα παιδιά του να αγαπήσουν κάποια από τις δύο ομάδες.

Οι νεαροί γόνοι του παλαίμαχου Άγγλου διεθνή, λοιπόν, προέκυψαν φίλαθλοι της Άρσεναλ, με τον 15χρονο Μπρούκλιν μάλιστα, να ετοιμάζεται να κάνει και καριέρα στους Λονδρέζους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Star», ο Μπρούκλιν Μπέκαμ υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου με τους «κανονιέρηδες», παρά το γεγονός ότι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο η Γιουνάιτεντ, όσο και ο Τσέλσι.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στο δημοσίευμα, η Άρσεναλ φρόντισε να προστατέψει το ταλέντο που είχε στη διάθεσή της, με το να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του, αφήνοντας τους υπόλοιπους με την όρεξη.

Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος γιος του Μπέκαμ, ο 12χρονος Ρομέο, αγωνίζεται στην Κ13 της Άρσεναλ, ενώ παράλληλα είναι και μοντέλο για την Burberry, ενώ ο μικρότερος ο εννιάχρονος Κρουζ, είναι παίκτης της Κ10.

Στην περίπτωση του Μπέκαμ, δηλαδή, ναι μεν «τα μήλα έπεσαν κάτω από τη μηλιά», πλην όμως μάλλον δεν διάλεξαν αυτή που θα προτιμούσε ο πατέρας τους.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected