Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τα ματς στους τέσσερις ομίλους

53a9a41595eaccbd81788edda0ac0d53_LΔυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα η 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Ελευσίνα και τη Νίκαια. Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο η Δόξα Δράμας υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ η Καβάλα κοντράρεται με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στη Χαλάστρα, ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης αντιμετωπίζει τον Έβρος Σουφλίου. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ο Εθνικός Αγιονερίου αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Αρναίας. Η Καστοριά εν μέσω προβλημάτων αντιμετωπίζει τη Θύελλα Φιλώτα. Τη Δευτέρα θα γίνει τελικά το Άρης Ακροποτάμου-Άρης στην Ελευθερούπολη.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, τα Τρίκαλα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στην Αγιά κόντρα στον Δωτιέα, ενώ ο Πύρασος φιλοξενεί την Αναγέννηση Άρτας. Η ΑΕ Καραϊσκάκης  διασταυρώνει τα ξίφη της με τα Λευκάδια, ενώ η Κοζάνη χρειάζεται βαθμούς κόντρα στον Ρήγα Φεραίος.  Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης χρειάζεται τη νίκη απέναντι στον ουραγό Πυρσό Γρεβενών, ενώ ο Βατανιακός υποδέχεται τον Οπούντιο Μαρτίνου. Ο Θεσπρωτός υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ το Μακροχώρι κοντράρεται με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο δεσπόζει το παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τον Παναργειακό, με τους «λύκους» να έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Καλαμάτα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ ο ΑΟ Λουτράκι υποδέχεται την Αχαϊκή. Ο Μανδραϊκός φιλοξενεί τον Παναρκαδικό, ενώ ο Ερμής Κιβερίου αγωνίζεται με τον Αστέρα Μαγούλας. Ζακυνθιακός και Δόξα Μανωλάδας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 το Σάββατο.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 4ο όμιλο, ο Ηρόδοτος αντιμετωπίζει κεκλεισμένων των θυρών την πρωτοπόρο Κηφισιά, ενώ ο Κισσαμικός φιλοξενεί στα Χανιά τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Ιωνικό με τον Ατρόμητο Πειραιά. Ο Ηλυσιακός κοντράρεται με τον Γιούχτα, ενώ ο Αστέρας Βάρης υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά. Η Νέα Ιωνία δοκιμάζεται στην έδρα της Τριγλίας Ραφήνας, ενώ ο ΑΟ Γλυφάδας αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected