Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Εθνικός Φιλιππιάδας (3-1) Σκόραρε στο τέλος ο Μπενίσκος

thesprotos_610x400Εντυπωσιακός ο Θεσπρωτός που πέταγε… φωτιές στο δεύτερο μέρος και επικρατώντας 3-1 του Εθνικού Φιλιππιάδας έφτασε τις τρεις σερί νίκες στον δεύτερο όμιλο.

Αν όχι το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, αλλά σίγουρα το καλύτερο ημίχρονο (το β΄του αγώνα) πραγματοποίησε ο Θεσπρωτός απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Η απόδοση της ομάδας του Θεσπρωτού ενθουσίασε το κοινό του, που συνέρρευσε στο Στάδιο για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και δημιούργησαν καλύτερες προϋποθέσεις να πετύχουν κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπου ξεχώρισαν το σουτ του Λάππα στο 30′ (απέκρουσε ο Πάντος) και φυσικά το δοκάρι του Μπενίσκου σε κοντινή κεφαλιά (στο 42ο λεπτό).

Μετά την ανάπαυλα παρουσιάστηκε ένας τελείως διαφορετικός Θεσπρωτός. Αρχικά ο Σκούφαλης έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 53΄(κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεοντίου). Στο 68′ ο Σιάννης, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, δέχθηκε την κάθετη μπάλα από τον Δ.Παππά, και με πλασέ ευστόχησε απέναντι στον Σιαράβα για το 2-0. ΟΣιάννης και πάλι, στο 81΄, με υπέροχο άλμα και κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια στον γκολκίπερ του Εθνικού για το τρίτο γκολ του πλατανόφυλλου.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν μερικές ακόμα ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους αλλά τελικά εκείνο μειώθηκε, στο τελικό 3-1, χάρη στην κεφαλιά του Μπενίσκου στο 93′. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Θεσπρωτός : Πάντος, Μπάρκας, Πανταζής, Μητσέλος Α., Καρύδης(84΄Πάλλα), Μηνάς, Σκούφαλης, Κάλλος (50΄Σιάννης), Κοσμίδης, Λεοντίου(82′ Θεοδωράκης), Παππάς Δ.

Εθν.Φιλιππιάδας: Σιαράβας, Γατσέλος, Διαμαντόπουλος(36΄Θεοδώρου), Δάρδας, Βέργος, Λέντζος (64′ Κολιάκης), Λάππας, Τσακανίκας (72′ Κατσαδούρος), Μπενίσκος, Γήττας, Κολιός Γ.

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected