Super League 1

Super League – Τέτοια ματς θέλουμε να βλέπουμε… (vid)

Χορταστικό θέαμα στο Περιστέρι, με τον Στέφανο Ναπολεόνι να κάνει χατ-τρικ και να βοηθά τον Ατρόμητο να φτάσει στο εντυπωσιακό 4-3 επί του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος… ξύπνησε στις καθυστερήσεις!

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει το βράδυ της Δευτέρας (10/11) ο Ατρόμητος, νικώντας 4-3 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι. Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος έκανε… όργια, σκόραρε τρεις φορές για πρώτη φορά στην καριέρα του και μάλιστα το τρίτο γκολ που πέτυχε ήταν ασύγκριτης ομορφιάς, θυμίζοντας αυτό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο Ολλανδία – Ισπανία για το πρόσφατο Μουντιάλ!

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο για πρώτη φορά κατάφερε να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήρε το πρώτο τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές και το 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Στον αντίποδα ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκε αγνώριστος και σε καμία περίπτωση δεν είχε την εικόνα που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς. Οι ξύπνησαν, ωστόσο, στις καθυστερήσεις και σκόραραν δυο φορές σώζοντας τουλάχιστον τα προσχήματα. Η ήττα, πάντως, τους αφήνει στους 14 βαθμούς, όσους έφτασε και ο Ατρόμητος με την αποψινή του νίκη.

atroastmesa2

«Γεμάτο» πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι στο Περιστέρι άρχισε με τον Ατρόμητο να δείχνει ορεξάτος και κινητικός, θέλοντας να αναλάβει τα ηνία του αγώνα. Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να ισορροπήσει, όμως, όσο ανέβαινε μέτρα στο γήπεδο άφηνε χώρους κάτι που «τιμώρησαν» οι γηπεδούχοι. Στην πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα με την ωραία κεφαλιά του Καραμάνου στο 18’ να πηγαίνει στα δίχτυα του Κοσίσκι για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε το πρώτο «χτύπημα» από τον Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς ο Ιταλός στο 23’ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ματς, κάνοντας το 2-0 για τον Ατρόμητο.

δείτε τη γκολάρα του Ναπολεόνι

http://youtu.be/nmHvQp_-LIo

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected