Κατηγορίες
Football League

Απόλλων 1926 – Από τον Εύοσμο στην Καλαμαριά ο νέος τεχνικός!

8a67c3b95a1b7136e3c86d1747bef2c9_57938Και επίσημα, πλέον, ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι ο νέος προπονητής της Καλαμαριάς, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης (11/11) από τη διοίκηση των Πόντιων.

Ο 38χρονος τεχνικός ήταν το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Θωμά Γράφα στον πάγκο του Απόλλωνα, με το ντιλ να κλείνει ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Ανατολίτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο βοηθός του Διλμπέρη θα είναι ο Τάσος Κατσαμπής, με τους δυο τους να συνεργάζονται και στον Αγροτικό Αστέρα, από τον οποίο και αποχώρησαν την περασμένη εβδομάδα.

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων ανακοινώνει ότι προπονητής της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Συνεργάτης του θα είναι ο Τάσος Κατσιαμπής. Η απόφαση ελήφθη, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Απόλλων, Βασίλης Ανατολίτης με τον Παναγιώτη Διλμπέρη, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Π.Α.Ε. Απόλλων, Γιάννη Ζαπρόπουλου και του εκπροσώπου του προπονητή, Νίκου Ζαφειρόπουλου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Καλαμαριάς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected