Κατηγορίες
Football League

Football League – Με απόφαση Υπουργού η αναβολή στο Παμπελοποννησιακό

1rea16bΟ αγώνας της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ την Κυριακή (16/11) δεν θα διεξαχθεί μετά από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, ο οποίος αποδέχθηκε την εισήγηση της Αστυνομίας για αναβολή.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της διεξαγωγής ή όχι του αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας να μην γίνει η αναμέτρηση λόγω ασφαλείας. Η Αστυνομία υποστήριξε πως λόγω της 17 Νοέμβρη δεν θα έχει τις απαραίτητες δυνάμεις για να τηρηθεί η τάξη στο Παμπελοποννησιακό την Κυριακή (16/11) κι ο κ. Ανδριανός συμφώνησε εν τέλει με αυτό, αποφασίζοντας την αναβολή του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αρκετά υψηλής επικινδυνότητας και στην ΑΕΚ υπήρχαν φόβοι για επεισόδια εξαρχής. Σχετικό θέμα υπήρχε χθες (11/11) στο Onsports, για τους φόβους των ανθρώπων της Ένωσης για επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αναβληθούν άλλες έξι αναμετρήσεις, πέντε ποδοσφαιρικές και μία μπασκετική, με την ανακοίνωση της απόφασης να αναμένεται τα επόμενα λεπτά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected