Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα U19 – Γερμανία U19 0-3

184421Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα απέναντι στην Γερμανία η Εθνική Νέων. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα, παρά την προσπάθεια, είδε τα «πάντσερ» να πανηγυρίζουν το 3-0 στο δεύτερο ματς του Τουρνουά που διεξάγεται σε Πιερία και Ημαθία. 

Τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Αμίρι (30’), Κρίστιανσεν (57’) και Νιούντεκερ (64’), ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ηλιάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 60ο λεπτό. 

Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Τσάνας: «Η σημερινή μας αντίπαλος αποδείχθηκε ανώτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Είναι δεδομένο πως σε αυτό το επίπεδο, όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Φυσικά, δεν ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα φιλικό αγώνα, που, πάνω απ’ όλα, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Μόνος μας στόχος είναι η επίμονη δουλειά και η διαρκής βελτίωση». 

Οι συνθέσεις

Ελλάδα: Ηλιάδης, Σάλιακας (46΄ Βασαϊτης), Κυριακόπουλος (71΄ Αρναούτογλου), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Νιούμαν (61΄ Κότσαρης), Κουλούρης, Δεληγιαννίδης (55΄ Μανθάτης), Ορφανίδης (61΄ Τζανουλίνος), Παπασπύρος (71΄ Καραχάλιος), Φασίδης (55΄ Τσολακίδης) 

Γερμανία: Χούσιτς, Κιζέφσκι (69΄ Γκουβάρα), Νκάνσαχ (75΄ Ταχ), Ριστλ (75΄ Νταχούντ), Αμίρι (69΄ Κλόστερμαν), Κρίστιανσεν (75΄ Χίνγκερλ), Ντεμ, Φόρενμπαχ, Γκαουντίνο, Νιούντεκερ, Ρίτσο (71΄ Κουρτ)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected