Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

“Ποιος ρεαλιστικός στόχος; Ποια πρόκριση; Ο στόχος είναι να ξυπνήσουμε. Πλάκα κάνετε”.

toroΑνήμπορος να κατανοήσει τι είχε συμβεί στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Κονέ…

“Σίγουρα είναι από τις χειρότερες βραδιές μου. Για μένα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη χώρα. Μπορεί να είναι η μοναδική φορά που δεν έχω να πω κάτι. Φταίμε πάνω απ΄όλα εμείς οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο. Τέσσερα παιχνίδια δεν πολεμάμε, δεν είναι μόνο σήμερα. χάθηκε η μαγεία που είχε αυτή η ομάδα.

Δεν πολεμάμε! Δεν ξέρω τι φταίει. Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Χάσαμε από μια αδύναμη ομάδα που έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν ξέρω πως να μας χαρακτηρίσω. Ανύπαρκτους; Απαράδεκτους; Εμείς φταίμε. Αν μου έλεγες πριν δύο μήνες για αυτό το πράγμα, δεν θα το πίστευα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπάρχει εξήγηση. Και έξι ώρες να κάτσω να συζητήσω, δεν θα βγάλω άκρη”, τόνισε αρχικά ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, ενώ ερωτηθείς για τον ρεαλιστικό στόχο από εδώ και πέρα, ήταν ξεκάθαρος:

“Ποιος ρεαλιστικός στόχος; Ποια πρόκριση; Ο στόχος είναι να ξυπνήσουμε. Πλάκα κάνετε”.

Παναγιώτης Κονέ: “Εμείς φταίμε. Εμείς παίζουμε. Ούτε ο Ρανιέρι, ούτε ο κύριος Σαρρής παίζει. Εμείς φταίμε. Και πρέπει να δούμε όλα τα παιχνίδια της γενιάς του 2004 για να παραδειγματιστούμε το πώς έπαιζαν αυτοί οι παίκτες. Ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους.

Φάνηκε από τον πρώτο αγώνα των προκριματικών ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι δεν πάει καλά… Πλέον, με αυτή τη νοοτροπία, χάσαμε κατά 95% την πρόκριση. Δεν είναι η στιγμή για να πάρουμε εν θερμώ αποφάσεις. Πρέπει όλοι να κάτσουμε και να βρούμε τι λάθη έχουμε κάνει.”

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected