Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία & Σχολή Ποδοσφαίρου Μακεδόνα – Αποτελέσματα αγώνων για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ

10660366_861378057207815_9162379273787752992_nΤΜΗΜΑ ΝΕΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΠΑΕ ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ 2-5

Αδικεί κατάφωρα το τελικό 2-5 τους Νέους του ΜΑΚΕΔΟΝΑ, γιατί μέχρι το 60΄ του αγώνα το σκορ ήταν 2-2 και σ΄ αυτό το σημείο ο ΜΠΑΤΣΙΟΣ έχασε ευκαιρία να κάνει το 3-2. Στα τελευταία 15΄ του αγώνα ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ δέχτηκε 3 γκολ από τραγικά αμυντικά λάθη.

Τα γκολ του Μακεδόνα πέτυχε ο ΛΙΟΛΙΟΣ στο 15΄ (1-1) και στο 50΄(2-2).

Η σύνθεση του ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Ανδρεόπουλος, Δρόσος, Λούκα, Ποζιάδης, Πέγιος, Κατσιγιανόπουλος, Μουρατίδης, Κουλούσης, ΛΙΟΛΙΟΣ, Τριανταφυλλίδης, Μπάτσιος.

Έπαιξαν και οι Καβουνόπουλος, Καμπούρης, Μαυρίδης.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 1-0

Τρένο το παιδικό του ΜΑΚΕΔΟΝΑ. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε τον Παύλο Μελά, μέχρι σήμερα συγκάτοικο στην πρώτη θέση, κάνοντας το 6 στα 6 με γκολ του ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ στο 67΄ με κεφαλιά. Εκτός του γκολ έχασε κλασικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια με τους Φρίξο ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ.

Η σύνθεση του ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Τότσκας, Λυμούσης Χ, Τσίρος, Κουκουτσίδης, ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ, Λυμούσης Ν., Φιλιππίδης, Σακαλής, ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ, ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ Φ., Μανωλοπουλος Δ.. ΄Επαιξαν και οι Παπανικολάου, Αλιμέτα, Μουρατίδης, Σταύρου, Πειος.

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ-ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3-1

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις το προ-παιδικό του ΜΑΚΕΔΟΝΑ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Θύμα αυτή την φορά ήταν η ομάδα του Αγρ. Αστέρα Θεσ/νίκης. Οι παίκτες του Μακεδόνα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να σκοράρουν στο 11΄ με τον ΧΑΣΙΩΤΗ Π. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και δέχτηκαν την ισοφάριση. Τα Β΄ ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στον Μακεδόνα. Με δύο γκολ ένα από τον ΒΑΣΙΛΤΣΗ με καταπληκτικό σουτ και ένα από τον ΣΑΦΑΡΙΚΑ που μπήκε σαν αλλαγή, επικράτησαν με 3-1 του αντιπάλου τους.

Η σύνθεση του ΜΑΚΕΔΟΝΑ

Βάντσης, ΓΡΑΤΣΙΑΝΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΑΣ, Δημόπουλος, ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ, Καμαριώτης, ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΤΣΗΣ, Γκαζέλης. Ακόμη επαιξαν και οι Σαφαρίκας,Μπουρδάνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected