Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-3 (photos)

DSCN2362Μεγάλη νίκη και μάλιστα με το ευρύ 0-3 πέτυχε σήμερα το πρωί (16/11) η ΑΕ Αλεξάνδρειας. Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ΔΑΚ Βικέλας και “έσπασε” το αήττητο της Ακαδημίας, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό φετινό της σερί. Η αναμέτρηση έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή νεροποντή και την παρακολούθησαν 50-60 περίπου φίλαθλοι που θέλησαν να δουν από κοντά το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Για όσους παρακολουθούν από κοντά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και δη τις μικρότερες κατηγορίες, διαπιστώνει πως τα τελευταία χρόνια το επίπεδο πέφτει σταδιακά, χωρίς ωστόσο να χάνεται το ενδιαφέρον από πλευράς φιλάθλων. Οι δύο ομάδες που παρακολουθήσαμε σήμερα όμως συνδυάζουν ποιότητα και δύναμη και το επίπεδο της αναμέτρησης δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από την Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη, με τους πολλούς νεαρούς στο ρόστερ της, φανέρωσε και σήμερα αρκετά από τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι της, ωστόσο προδόθηκε σήμερα από τα αμυντικά λάθη, απόρροια βεβαίως και της πίεσης που άσκησε ο αντίπαλος σε όλο το πλάτος του γηπέδου. Ένα από τα χαρακτηριστικά άλλωστε που έχει περάσει στην ομάδα ο τεχνικός Κυριάκος Καρασαββίδης, ο οποίος σήμερα έδωσε τη θέση του στον νεαρό Γκατζούφα, ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν. Σε εξαιρετική μέρα όλοι σχεδόν οι παίκτες των “πρασίνων”, με τον Αποστόλη Λίτσι ωστόσο να ξεχωρίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης, με την ταχύτητα, την τεχνική αλλά και τη δύναμη πάνω στις φάσεις.

Η ιστορική ΑΕΑ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να πετύχει μια επική ανατροπή και από το -12 “χτυπά” στα ίσια την άνοδο. Παρά το γεγονός πως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τα…πόδια της, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές ανακατατάξεις μέχρι το τέλος. Από την άλλη πλευρά, η Ακαδημία μετρά δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και θα πρέπει να ανασυνταχθεί στα επόμενα παιχνίδια ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.

DSCN2360

Το φιλμ της αναμέτρησης

10′ Εκτέλεση φάουλ του Ντόγου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στη συμβολή των δοκαριών.

26′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Ταμπουρά, ο Μόσχος πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, ο Μουχτάρης αποκρούει εντυπωσιακά αλλά στην πορεία της μπάλας θα βρεθεί ο Μπάλιος και με προβολή ανοίγει το σκορ (0-1)

28′ Σέντρα του Μιχαηλίδη από δεξιά, η μπάλα περνά παράλληλα χωρίς να βρεθεί κανείς στην πορεία της μπάλας.

45+1′ Σουτ του Ντόγου από το ύψος της περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ.

46′ Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Ντόγου-Μιχαηλίδη, ο τελευταίας κάνει τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό της ΑΕΑ και στον Τηλκερίδη και περνά άουτ.

47′ ΓΚΟΛ! Επέλαση του Αποστόλη Λίτσι από δεξιά, κάνει την παράλληλη πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Ζερδαλής με προβολή κάνει το 0-2.

48′ Δυνατό σουτ του Σωτήρη Λίτσι, η μπάλα άουτ.

50′ Εναλλαγή της μπάλας στο ύψος της περιοχής για την Ακαδημία, αποδέκτης ο Τάσος Γαβριηλίδης ο οποίος σουτάρει πάνω στον Γκατζούφα.

53′ Σέντρα σουτ του Γκιουλέκα από δεξιά, η μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

54΄Παράλληλη πάσα του Κίτσα στον Ζερδαλή, αυτός γυρίζει το σώμα του, σουτάρει δυνατά η μπάλα άουτ.

58′ Γέμισμα του Αποστόλη Λίτσι από δεξιά, η μπάλα περνά απ όλους και στο δεύτερο δοκάρι ο αδερφός του Σωτήρης στέλνει τη μπάλα άουτ.

63′ ΓΚΟΛ! Παλικαρίσια προσπάθεια του Αποστολόπουλου από δεξιά, κυνηγά τη φάση και μετά από κλέψιμο πλασάρει από πολύ πλάγια (0-3)

69′ Σέντρα του Νταμοτζίδη, η μπάλα απομακρύνεται προσωρινά, αποδέκτης γίνεται ο Ντόγος από αριστερά, το σουτ όμως που επιχειρεί απομακρύνεται πάνω στη γραμμή.

81′ Αντεπίθεση για την ΑΕΑ, ο Τηλκερίδης ανατρέπει τον αντίπαλο του ως τελευταίος παίκτης και αποβάλλεται.

DSCN2356 DSCN2363

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Χ.

Ακαδημία Βέροιας : Μουχτάρης, Γκιουλέκας, Σαχπατζίδης (75′ Συμπεθέρης), Σαμπρής (88′ Αργυρόπουλος), Χαρισιάδης, Τουρατζίδης (59′ Μπεκιαρίδης), Μιχαηλίδης, Ντόγος, Γαβριηλίδης Τ., Νταμοτζίδης, Τηλκερίδης

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Γκατζούφας, Αποστολόπουλος, Μαγγανάρης, Παπαδόπουλος, Μόσχος, Ζερδαλής (87΄Τσαλαμπάνας), Κίτσας (75′ Γεωργίου), Λίτσι Α. (83′ Αγγελόπουλος), Λίτσι Σ., Ταμπουράς, Μπάλιος.


alysun2111112 (1)Το ρεπορτάζ της Ακαδημίας Βέροιας είναι μία προσφορά της Εταιρίας  Παραγωγής Συνθετικών Κουφωμάτων & Αλουμινίου «ALU-SYN Ε.Π.Ε.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected