Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βόρειος Ιρλανδία – Το απίστευτο επίτευγμα του Κάρολ!

fabd3f79aace274617a809a945012903_58369Μια θέση στο βιβλίο Γκίνες διεκδικεί με αξιώσεις ο Ρόι Κάρολ που κατόρθωσε να παίξει βασικός σε δύο παιχνίδια που απείχαν μεταξύ τους χρονικά περίπου 18 ώρες και… γεωγραφικά περίπου 2750 χιλιόμετρα.

Ο τερματοφύλακας της Βόρειας Ιρλανδίας συμμετείχε κανονικά την Παρασκευή (14/11) στο παιχνίδι της Εθνικής της πατρίδας του με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι,  όπου οι Ιρλανδοί έχασαν με 2-0, αλλά ο ίδιος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος από τους φιλάθλους της ομάδας και στη συνέχεια πήρε αμέσως το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αγγλία.

Εκεί έφτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από ένα πεντάωρο ταξίδι και, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίαςκατόρθωσε να κοιμηθεί γύρω στις τρεις ώρες, πριν πάει στο γήπεδο για το παιχνίδι της Νοτς Κάουντι με την Κόβεντρι για την Ligue 1 του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Ήταν, μάλιστα, από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη νίκη της ομάδας του, αφού παρά την ταλαιπωρία είχε εξαιρετική απόδοση και κράτησε απαραβίαστη της εστία του.

Είναι μάλλον περιττό να επισημανθεί ιδιαίτερα ότι πλέον ο 37χρονος τερματοφύλακας είναι κάτι σαν «εθνικός ήρωας» για τους φίλους της Νοτς Κάουντι που έσπευσαν να γεμίσουν με ύμνους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο ίδιος έδειξε να αντιμετωπίζει το θέμα με ταπεινότητα.

«Για μένα, το να παίζω με τη Νοτς Κάουντι στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι κάτι το φανταστικό. Ουδείς είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα το καλοκαίρι και ο Σον Ντέρι μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Αγγλία, οπότε είναι μεγάλη χαρά για μένα να έρχομαι εδώ και να παίζω για τη Νοτς Κάουντι. Νομίζω ότι κοιμήθηκα μόλις 2 ή 3 ώρες πριν το ματς και το πιθανότερο είναι πως θα κοιμηθώ για τις επόμενες δύο ημέρες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάρολ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected