Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ευχαριστήρια ανακοίνωση

trikalaΤο διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους της ομάδας για την στήριξη και την συμπαράστασή τους, στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον ΦΙΛΙΠΠΟ Μελίκης, καθώς και για την παρουσία τους στην πολύ πετυχημένη λαϊκή βραδιά που διοργανώθηκε μετά τον αγώνα στο kafe Kάρμα.

Όπως είναι γνωστό η ομάδα μας συμμετέχει για 24η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας (με ένα σταθμό σε υψηλότερο επίπεδο, στην Δ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία την περίοδο 1998-99) και το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό. 

Για τη συνέχεια και στην προσπάθεια αυτή, χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο την ηθική. αλλά και την οικονομική στήριξη των φιλάθλων. Άλλωστε, η παρουσία του κόσμου είναι αυτή που δυναμώνει ακόμα περισσότερο τους παίχτες και τον προπονητή και δίνει δύναμη και κουράγιο στη διοίκηση για ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Είναι και οι φίλαθλοί μας μέλη της ομάδας και μαζί τους…προσπαθούμε να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε! 

Προσπαθούμε όλοι καθημερινά – ο καθένας από τη σκοπιά του – χωρίς να ξεχνάμε το πραγματικό νόημα του αθλητισμού που είναι: και αν δεν μπορέσεις να γίνεις ο καλύτερος, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Διδάγματα από τον αθλητισμό που είναι προίκα και για την υπόλοιπη ζωή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected