Super League 1

Super League – Αυτά είναι τα ζητήματα που τέθηκαν στις ΠΑΕ

17414d710257051a355194e81db1c2e4_LΗ διοργανώτρια αρχή απέστειλε έγγραφο τριών σημείων στα μέλη της προκειμένου να αποσπάσει τη συγκατάθεση και τη υπογραφή τους

Μια επιστολή που προκάλεσε αντιδράσεις απέστειλε στις ΠΑΕ – μέλη της η Super League ζητώντας από τις διοικήσεις τους να συμφωνήσουν με όσα αναφέρονται προσυπογράφοντας τα τρία σημεία που συμπεριλαμβάνονται στο έγγραφο. Ωστόσο, ήδη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκόςέχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό πως το ΔΣ που είχε αρχικά οριστεί για την Τετάρτη (19/11) δεν θα διεξαχθεί.

Αναλυτικά στο κείμενο που εστάλη επισημαίνεται: «H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας. Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected