Γ Εθνική / Τοπικά

Γιώργος Γασπαράτος στη “Metrosport” : “Μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης!”

1412473_10202617714906023_2901589930407617436_oΟ σκόρερ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο ντέρμπι με το Βατανιακό, Γιώργος Γασπαράτος, μιλά στην «Metrosport» για τις πρωταγωνιστικές βλέψεις της ομάδας του.

Ήταν, αναμφίβολα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του προχθεσινού ντέρμπι. Ο Γιώργος Γασπαράτος με τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στον Βατανιακό πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας, και, μάλιστα χωρίς συγκάτοικο. Ο 25χρονος επιθετικός έκανε στην «Metrosport» έναν μίνι απολογισμό για την ως τώρα πορεία της ομάδας του, καταθέτοντας, παράλληλα, και τα στοιχεία που κάνουν τον Αχιλλέα να ξεχωρίζει. «Σίγουρα η ομάδα πατάει γερά στα πόδια της, ωστόσο, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Οι συνθήκες στην ομάδα είναι ιδανικές, το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε μια οικογένεια. Είμαστε θα μπορούσα να πω μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης» τονίζει αρχικά ο Γιώργος Γασπαράτος και προσθέτει σχετικά με την συμβολή του προπονητή Απόστολου Στύλου:

«Γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά από τον προπονητή, ο οποίος γνωρίζει το αντικείμενο και, παράλληλα, είναι πολύ καλός στο θέμα ψυχολογία». Κληθείς να καταθέσει τα στοιχεία που κατά τη γνώμη του θα γείρουν την… πλάστιγγα της ανόδου υπέρ του Αχιλλέα ο Γιώργος Γασπαράτος υποστήριξε: «Το βασικό στοιχείο είναι να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας, αφού το υλικό υπάρχει. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις απώλειες εντός έδρας». Αναφορικά με τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο επιθετικός του Αχιλλέα δήλωσε: «Οι πρωταγωνιστικοί στόχοι του Αχιλλέα έπαιξαν ρόλο στον ερχομό μου στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτήν την διαδικασία να κερδίσω και εγώ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected