Κατηγορίες

Το Imathia Sports News ανακοινώνει τη συνεργασία με τη “NAC – Professional HD Services”!

b14152886020_NAC_Professional HD ServicesΣτο πλαίσιο της νέας εποχής στην αθλητική ενημέρωση, που με την αγάπη του κόσμου έχει επιφέρει στα αθλητικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής το ImathiaSportsNews, η αγαπημένη σας αθλητική διαδικτυακή εφημερίδα, ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρία «NAC– ProfessionalHDServices».

Πρόσφατα αναφερθήκαμε σε μια σειρά από καινοτομίες που προωθούνται μέσω της ιστοσελίδας. Η αρχή γίνεται με την εν λόγω συνεργασία, που φιλοδοξεί να προάγει την «καλλιτεχνική» και ποιοτική πλευρά της κάλυψης αθλητικών συναντήσεων, καθώς και πάσης φύσεως εκδηλώσεων.

Η εμπειρία των τεχνικών που απαρτίζουν την εταιρία «NAC», μέσω της πολυετούς παρουσίας τους στην τηλεοπτική παραγωγή και την επαγγελματική φωτογραφία, επιτρέπει την προσέγγιση με ιδιαίτερη, σκηνοθετική ματιά που αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις πιο σημαντικές στιγμές των γεγονότων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις επιβάλλουν τη χρήση τεχνολογίας αιχμής. Για το λόγο αυτό, η NAC ανανεώνει διαρκώς τον τεχνικό εξοπλισμό της. Οι κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD), τόσο για τη λήψη όσο και για την επεξεργασία του οπτικού υλικού, δίνουν τη δυνατότητα να επιτευχθεί ένα άρτιο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Η NAC – Professional HD Services, δραστηριοποιείται στη δημιουργία οπτικοακουστικών παραγωγών. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη κι έχει στόχο τη δημιουργία εμπορικών, αλλά κυρίως ποιοτικών video που αφορούν στην κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων κάθε επιπέδου σε πανελλήνιο επίπεδο. Συνεργάζεται με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

1235323_504761276274922_2146425612_n

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τις λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας, που θα αναδείξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τόσο τα σωματεία όσο και τους αθλητές και κυρίως αυτούς που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους προσωπικό αρχείο, οι προπονητές να αξιοποιήσουν τους καταγεγραμμένους αγώνες μέσω της βιντεοανάλυσης, ενώ οι ομάδες θα μπορούν να ενισχύσουν το αρχειακό τους υλικό.

Η άρτια τεχνογνωσία της εταιρίας αλλά και η δημοσιογραφική υποστήριξη του ImathiaSportsNews αποτελούν εγγύηση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected