Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Τι θα δούμε απόψε το βράδυ!

4321da67dece5c1086957eb633af447a_LΜε μοναδικό στόχο τη νίκη συνεχίζουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την 12η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν όπου αντιμετωπίζουν Εϊμπάρ και Σεβίλλη αντίστοιχα.

Από χθες ξεκίνησε η 12η αγωνιστική για το ισπανικό πρωτάθλημα. Στην πρώτη αναμέτρηση η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβλήθηκε 3-1 της Εσπανιόλ στο «Σαν Μαμές» με άνετο τρόπο.

Σήμερα, υπάρχουν οι σπουδαιότερες αναμετρήσεις καθώς αγωνίζονται οι τρεις μεγάλες του ισπανικού ποδοσφαίρου. Στις 17:00 η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη φορμαρισμένη Μάλαγα με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της και να διατηρηθεί στην κορυφή. Φαινομενικά έχει εύκολο έργο καθώς φιλοξενείται από την Εϊμπάρ η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Η μεγάλη της αντίπαλος, Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σεβίλλη σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου θέλει να αποδείξει πως είναι ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο φέτος. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Λα Κορούνια αντιμετωπίζει τη Σοσιεδάδ.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected