Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

ΠΑΣ Γιάννινα – Αναγέννηση Άρτας (1-0) Με τους βασικούς ο Πασχάλης, στο 71 ο Ηλιάδης

Χωρίς τίτλοΜε γκολ του Γιάκου στο 60’ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε τη φιλική νίκη, ενώ την Κυριακή (23/11) υποδέχεται την ΑΕΛ

Θέλοντας αφενός να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα κι αφετέρου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνιστεί αρκετά στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος ο Γιάννης Πετράκης «τέσταρε» τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας στο Σάββατο (22/11). Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν με παίκτες από την πρώτη ομάδα αλλά και τους Νέους, υποδέχτηκε την Αναγέννηση στο ΠΕΑΚΙ και χάρη στο γκολ του Γιάκου στο 60’ επικράτησε με 1-0. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί πως την Κυριακή (23/11) έχει κλειστεί ακόμη ένα φιλικό, αυτή τη φορά με την ΑΕΛ στους «Ζωσιμάδες» που θα είναι φυσικά μεγαλύτερης δυσκολίας με τον Πετράκη να δίνει περισσότερο χρόνο στους βασικούς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Φόνσι, Αυγενικού, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Χαρίσης, Πασχάλης, Γιάκος, Σαπαλίδης, Κρητικός, Νάκος. Επίσης, αγωνίστηκαν και οι: Κολιοφούκας, Δ. Γιάκος, Τάχιας, Ηλιάδης, Μπέριος.

Αναγέννηση Άρτας: Τσάκαλος, Ηλίας, Μάρκος, Παπαρούνης, Χριστογιάννης, Δημουλιάς, Γεωργίου, Σιδηρόπουλος, Νικοπολίδης, Γούλας, Βερλέκης. Επίσης, αγωνίστηκαν και οι: Παπαβασιλείου, Μπακόλας, Μαγκάκης, Νικολαίδης, Τριαντάφυλλος, Τάσος, Κολιούλης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected