Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – “Μοιρασιά” στο ντέρμπι με γκολάρα! (vid)

1499543d2c94c6f25b76842e41833b50_LΎστερα από ένα παιχνίδι γεμάτο νεύρα και σκληρές μονομαχίες, Μίλαν και Ίντερ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για να διατηρηθούν μακριά από τις θέσεις της Ευρώπης.

Τη δική τους αντεπίθεση ήθελαν να ξεκινήσουν Μίλαν και Ίντερ. Για να συμβεί αυτό, καλύτερη αφετηρία από τη μεταξύ τους αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ωστόσο, καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να επιβληθεί με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 και να διατηρούνται μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα όμως, δεν υπήρξε κάποια σημαντική ευκαιρία.

Όλα αυτά, μέχρι να έρθει το 23’ του αγώνα όταν και οι «ροσονέρι» ξεδιπλώθηκαν εντυπωσιακά στην αντεπίθεση και ο Μενέζ με εντυπωσιακό πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος οι «νερατζούρι» μπήκαν αποφασισμένοι για να φτάσουν στην ισοφάριση και το κατάφεραν στο 61’. Τότε, ο Όμπι με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντιέγκο Λόπεθ για να φέρει το ματς στα ίσια.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι για να φτάσουν στη νίκη. Στο 74’ ο Ελ Σαράουι έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 81’ όταν το σουτ του Ικάρντι είχε την ίδια κατάληξη.

Συνθέσεις

ΜΙΛΑΝ: Ντιέγκο Λόπεζ, Ραμί, Ζαπάτα, Μεξές, Ντε Σίλιο, Εσιέν, Μουντάρι (76’ Πόλι), Μποναβεντούρα, Μενέζ, Ελ Σαράουι, Τόρες (75’ Χόντα).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Χουάν Χέσους, Ντόντο, Γκουαρίν, Κουζμάνοβιτς, Όμπι (72΄ Ερνάνες), Κόβασιτς (94’ Μβιλά), Ικάρντι (89’ Οσβάλντο), Παλάσιο.


Goal Menez – AC Milan 1-0 Inter – 23-11-2014 από Gol-Live

Goal Obi – AC Milan 1-1 Inter – 23-11-2014 από Gol-Live
πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected