Γενικά

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη προσφορά από το Imathia Sports News!

christmas-olympic-air-pthseis-esoterikouΠλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και το Imathia Sports News προσφέρει στους αναγνώστες του και κυρίως σε όσους αγαπούν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, μια έκδοση που αγαπήθηκε πολύ την περίοδο που κυκλοφόρησε και κέρδισε τα κολακευτικά σχόλια όσων την είχαν προμηθευτεί εξ αρχής.

Ο λόγος για το 1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας, που κυκλοφόρησε το 2012 και περιείχε 1268 ποδοσφαιριστές, με τη φωτογραφία αλλά και τα πλήρη στοιχεία τους. Κάτι πρωτοφανές για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε πανελλήνια εμβέλεια  και όσοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, δεν έφτασαν ποτέ στην έκδοση, παρά μόνο σε δημοσιεύσεις σε έντυπο ή ηλεκτρονικό Τύπο.

Οι φίλοι του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου αλλά και όσοι θα ήθελαν να τοποθετήσουν μία τέτοια σπάνια έκδοση στο προσωπικό τους αρχείο, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τη συγκεκριμένη έκδοση , μία διαδικασία που θα διαρκέσει μέχρι τις 7/1/2015. Το αντίτιμο για την παραλαβή του Αλμανάκ είναι μόλις 2.90€!!!

Η παραγγελία είναι πολύ απλή, απλά στείλετε σε μήνυμα το όνομα και τη διεύθυνση στο facebook του ImathiaSportsNews. Αν δεν είστε μέλη της σελίδας, πατήστε like και στη συνέχεια στείλετε την παραγγελία σας.

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο αλλά και το μοτίβο της παρουσίασης των παικτών :

 

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected