Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Μακεδονικός Πλατάνου 5-0

DSC_0421Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) πήρε σήμερα ο Άτλας Ζερβοχωρίου, που επικράτησε του αποδεκατισμένου Μακεδονικού Πλατάνου με το ευρύ 5-0.

Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ανωτερότητα της απέναντι στους “πράσινους”, που μετέβησαν στο Ζερβοχώρι με 12 ποδοσφαιριστές, που ουσιαστικά έγιναν 11 λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης όταν ο προπονητής-παίκτης Γιάννης Βασιλειάδης ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και παρέμεινε στον πάγκο. Εκτός των άλλων, αγωνίστηκαν και χωρίς τερματοφύλακα, καθώς Τέλης Πανταζόπουλος (τραυματίας) και Απόστολος Σαπουνόπουλος (στρατιώτης) δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή και τη θέση κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Τζιούρας.

Οι “κυανόλευκοι” πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και πίεσαν την εστία του Μακεδονικού, το πρώτο τέρμα ωστόσο ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με “δράστη” τον Κώστα Παπαδόπουλο. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος, ο Άτλας διπλασίασε τα τέρματα του με τον Φλάβιο Ρόκο και με το 2-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 62′ έφτασαν στο 3-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παπαδόπουλου, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης έριξε στον αγώνα τους Φώτη Γαϊτανίδη και Φώτη Δαυίδη, ενώ ο Χάρης Δημητρούσης που μπήκε στο 80ο λεπτό, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα χρίστηκε και σκορερ, ανεβάζοντας το δείκτη στο 4-0.

DSCN1264

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 87′ ο Φλάβιος Ρόκο, ο οποίος συνέχισε και στο Κύπελλο τις πολύ καλές εμφανίσεις του (επιλέχθηκε ως MVP στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Διαμαντίδης, Πρόιος, Ρόκο, Κρουσταλάς (65′ Γαϊτανίδης Φ.), Σιδηρόπουλος (80′ Δημητρούσης Χ.), Λέκκας, Παπαδόπουλος (73′ Δαυίδης), Ισλαμίδης, Μπάμπος, Καραβασίλης

Μακεδονικός Πλατάνου : Τζιούρας, Καραντουλαμάς Α., Τσιλιόπουλος, Γκαλτσίδης, Σωτηρίου Α., Γιαννουχαηλίδης, Καραντουλαμάς Κ., Αθανασιάδης, Τσουλάκης, Τσιτσιλαράς, Γαλατσίδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected