Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τσέλσι – “Παπάδες” με τις…κάλτσες του ο Μουσόντα! (vid)

476b1a0f5894ba75cd410947f9be16b5_LΟυκ ολίγους εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες διαθέτει η Τσέλσι και στις μικρές της ομάδες με τον Τσάρλι Μουσόντα να είναι από τους πλέον ξεχωριστούς ποδοσφαιριστές  στους οποίους εμπιστεύεται το μέλλον των «μπλε» ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι συνεργάτες του.

Ο 18χρονος Βέλγος μετακόμισε στην πιο επιτυχημένη λονδρέζικη ομάδα της τελευταίας 10ετίας πριν από δύο χρόνια μαζί με τους  μεγαλύτερους σε ηλικία αδελφούς του Λαμίσα και Τίκα αφού προηγούμενα είχαν περάσει από την Άντερλεχτ.

Ο τελευταίος επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη στα πάτρια εδάφη για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλίν ενώ αντίθετα ο έτερος των αδελφών Μουσόντα εξακολουθεί να συντροφεύει τον  μικρότερο της οικογένειας στην ομάδα των κάτω των 21 της Τσέλσι.

Όσο για τον  Τσάρλι είχε την ευκαιρία να δείξει τα προσόντα του και σε όχι συνηθισμένο τόπο και με μη κοινότοπο τρόπο. Στα αποδυτήρια της ομάδας μεταμορφώνοντας τις κάλτσες του σε τόπι και φρόντισε να κοινοποιήσει το σόου του, προφανώς ικανοποιημένος από αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instargram.

http://instagram.com/p/v3lonPiI1C/
πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected