Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Άτλας Ζερβοχωρίου 1-0

DSCN0735Κάποιος να τη σταματήσει! Έκτη σερί νίκη για την ΑΕ Χαρίεσσας και οι 18 αυτοί βαθμοί τη φέρνουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και ενώ ένα πριν είχε φτάσει μέχρι τη 13η!

Η σημερινή νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία από το γεγονός πως η απόδοση της ομάδας του Δημήτρη Χαλκιά ήταν μέτρια και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε νωρίς, στη συνέχεια “έπαιξε με τη φωτιά” απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΧ και συνέχισε την εντυπωσιακή πραγματικά παράδοση που σκοράρει στα 9 από τα 12 παιχνίδια στο πρώτο ημίχρονο! Συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό, οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν φάουλ από τα δεξιά, ο Τοπαλίδης το εκτέλεσε και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Γαϊτανίδη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως οι γηπεδούχοι θα πίεζαν και για δεύτερο γκολ, όπως πράττουν στα τελευταία παιχνίδια τους, έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την κατοχή της μπάλας. Στο 21′ ο Κώστας Παπαδόπουλος σούταρε από καλή θέση άουτ, στην πιο καλή στιγμή των “κυανόλευκων” στο ματς ενώ στο 39′ ο Θεοδωρόπουλος ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Σιδηρόπουλο που έμπαινε απειλητικά στην περιοχή.

Η ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Άτλα να έχει την υπεροχή και τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως από τα άκρα να απειλήσουν τα καρέ του Γαϊτανίδη. Στο 64′ το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Παπαδόπουλου πέρασε σύρριζα άουτ και τρία λεπτά αργότερα ο Τοπαλίδης δεν κατάφερε από διαγώνια θέση να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

DSC_0030

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων και σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν μάταια να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των “κιτρινόμαυρων”. Η τελευταία ευκαιρία στον αγώνα ανήκει στην ΑΕΧ, όταν σε μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Τοπαλίδης σέντραρε από δεξιά και Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Γαϊτανίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χατζιαρίδη και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Χαλκιάς, Θεοδωρόπουλος, Παμπουχίδης (56′ Γκίλτσης), Τσίπης, Κανδηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος (90′ Δάγγας),, Τοπαλίδης, Κατσιγιαννόπουλος, Τσάλμας (89′ Χρυσαφίδης), Σπαθόπουλος

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Καραβασίλης, Διαμαντίδης, Πρόιος, Κρουσταλάς, Μπάμπος, Ρόκο, Σπυριδωνίδης, Ισλαμίδης, Σιδηρόπουλος (75′ Δημητρούσης Χ.), Παπαδόπουλος (46′ Λέκκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected