Κατηγορίες
Μεταγραφές

Μεταγραφές – Ποια ομάδα «ψήνει» Κατσουράνη και Τζόρβα;

ÖÉËÉÊÏ / ÐÏÑÔÏÃÁËÉÁ - ÅËËÁÄÁ / FRIENDLY / PORTUGAL - GREECEΈτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή στα πάτρια εδάφη είναι ο Κώστας Κατσουράνης και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, οι οποίοι από το καλοκαίρι έβγαλαν το… ψωμί τους στο πρωτάθλημα της Ινδίας αγωνιζόμενοι με τις φανέλες της Πούνε Σίτι και της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ, αντίστοιχα. 

Σε είκοσι ημέρες ολοκληρώνεται το ινδικό πρωτάθλημα και οι δύο διεθνείς θα επιστρέψουν ως ελεύθεροι στην Ελλάδα, με στόχο να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποια από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, για τον Κατσουράνη ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από μία συγκεκριμένη ομάδα. Σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι η ΑΕΚ, η οποία είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του περασμένο καλοκαίρι και τελικά δεν υπήρξε εξέλιξη. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως πρόκειται για σοβαρή ομάδα και είναι μέσα στα πλαίσια που θέλει και ο διεθνής μέσος, αφού επιθυμεί να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας και να βοηθήσει και εκείνος με τη σειρά του για το… γαλανόλευκο comeback στα προκριματικά του Euro 2016. 

Όσον αφορά τον Τζόρβα, δεν έχει ακουστεί κάτι για ενδιαφέρον κάποιας ομάδας μέχρι στιγμής.

πηγή

error: Protected