Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Πανθρακικός (3-2) Δύο ανατροπές και οι…καρδιές ενόψει Ολυμπιακού στις θέσεις τους!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / PAOK - PANATHINAIKOSΔεν είχε όρεξη για αστεία ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό. Παρότι η ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην ροή του ματς, ο «δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε συγκεντρωμένος και με την ώθηση των οπαδών του που βρέθηκαν στην Τούμπα έφτασε στη νίκη 3-2! 

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8’ με τον Σαλπιγγίδη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με τον Ντιγκινί στο 33’ και ισχυροποίησαν το «σοκ» με τον Τσουμάνη στο 56’. Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν απάντηση με κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 62’ και τρία λεπτά αργότερα ο Περέιρα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ «σφράγισε» τη νίκη. 

Η πρώτη επικράτηση του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν με ανατροπή τον έφερε στο +2 από τον Ολυμπιακό και το δίνει πλεονέκτημα ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ανησυχία σχετικά με την κατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα, που αποχώρησε τραυματίας στο 67ο λεπτό. Προφυλάχθηκαν Αθανασιάδης, Τζιόλης και Ρατς, που έμειναν εκτός αποστολής. 

Το ματς

Τα ηνία με το καλησπέρα πήρε ο ΠΑΟΚ στο ματς. Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας και πήγαν σε παιχνίδι πρωτοβουλίας, εκμεταλευόμενοι και το παθητική στάση του Πανθρακικού. Οι παίκτες του Αναστασιάδη άρχισαν να βγάζουν τελικές προς την εστία του Αθανασιάδη, που τελικά νικήθηκε από τον Σαλπιγγίδη μόλις στο 7ο λεπτό, με τον διεθνή επιθετικό να είναι μισό μέτρο μπροστά από τον αντίπαλο επιθετικό. Το γκολ έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων, που συνέχισαν σε επιθετικούς ρυθμούς και άγγιξαν το 2-0 με τον Παπαδόπουλο στο 13’ να σημαδεύει το δοκάρι με κεφαλιά.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected