Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Έξι γκολ στο “Ολύμπικο”! Απολαύστε… (vid)

4d84843b3150de0601255a4814b63cb9_LΕντυπωσιακό παιχνίδι στο «Ολίμπικο» όπου η Ρόμα επικράτησε 4-2 της Ίντερ για να μείνει στο κατόπι της Γιουβέντους – Επικό γκολ από Χολέμπας

Απίστευτο ματς στη Ρώμη όπου η Ρόμα υποδέχτηκε την Ίντερ. Οι «τζιαλορόσι» ήθελαν να φτάσουν στη νίκη για να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή και τη Γιουβέντους και απέναντι στους «νερατζούρι» αν και τα βρήκαν σκούρα, πήραν σπουδαία νίκη με 4-2.

Από τα πρώτα λεπτά έγινε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με κοντινό σουτ του Ζερβίνιο. Από εκεί και πέρα όμως, οι «νερατζούρι» αντέδρασαν και αφού έχασαν σημαντική ευκαιρία, ισοφάρισαν στο 36’ με κεφαλιά του Ρανόκια.

Στο δεύτερο μέρος ο Χοσέ Χολέμπας έγραψε το δικό του… έπος καθώς στο 47’ ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με απίστευτο σουτ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Ξανά όμως, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και ισοφάρισαν στο 57’ με γκολ του Οσβάλντο. Στο τελευταίο μισάωρο όμως, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία καθάρισε το ματς.

Στο 60’ ο Πιάνιτς με δυνατό σουτ έκανε το 3-2 για να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Μανωλάς, Αστόρι, Χολέμπας, Πιάνιτς, Κεϊτά (63’ Ντε Ρόσι), Ναϊνγκολάν, Ζερβίνιο, Τότι (84’ Ιτούρμπε), Λιάιτς (63’ Φλορέντσι).
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Χουάν Χέσους, Ντοντό (82’ Ικάρντι), Μβιλά (67’ Κόβασιτς), Μεντέλ (82’ Όμπι), Κουζμάνοβιτς, Γκουαρίν, Οσβάλντο, Παλάσιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected