Κατηγορίες
Διάφορα

“Φως στο Τούνελ” – Άσχημη η τροπή για την Κατερινιώτισσα…

1591Το ομολόγησε σε αστυνομικούς υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο που αρχικά μαχαίρωσε την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια κάλυψε το άψυχο σώμα, της άλλοτε αγαπημένης του. 

Οι αρχές, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, οδηγήθηκαν στα ίχνη του δολοφόνου, κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου. Δουλεύοντας συστηματικά έφτασαν στην άκρη του νήματος, κάνοντας τον δράστη να ”σπάσει” και να ομολογήσει. 

Όπως είπε ο 33χρονος, τη μέρα της δολοφονίας πήγε με την άτυχη Μαρίνα σε ένα κτίριο, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας, προκειμένου να μιλήσουν. Η συζήτηση όμως πήρε απρόβλεπτη τροπή όταν η 30χρονη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επικοινωνία και επαφή. 

Τότε, όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, θόλωσε και ύστερα από σύντομη λογομαχία, τη μαχαίρωσε δύο φορές στην καρδιά. Η άτυχη κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα και λίγο αργότερα άφησε στο σημείο την τελευταία της πνοή.

Ο δράστης σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και ένα πάπλωμα, με τους αστυνομικούς να μην έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπήρχε στο έγκλημα και συνεργός. Η σορός της 30χρονης εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην παραπάνω εγκαταλειμμένη οικία, ενώ στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected