Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Ιστορικό ρεκόρ από τον Άσπας, πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία! (vid)

b5eae92d34da5077f80ae35c87a98c0f_LΑπίστευτη επίδοση από τον Ιάγκο Άσπας ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του ποδοσφαίρου πετυχαίνοντας τρία γκολ από το 59’ έως το 62’.

Με άνετο τρόπο πήρε τη νίκη η Σεβίλλη απέναντι στη Σαμπαντέλ για το θεσμό του Κυπέλλου. Όλα, κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους όταν και ο Ιάγκο Άσπας πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα τριών λεπτών!

Ο επιθετικός που αποχώρησε ως… αποτυχημένος από τη Λίβερπουλ προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Στο Κύπελλο στο 59’ έκανε το 2-1 υπέρ της ομάδας του, ενώ στο 60’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 62’ έκανε το 4-1 και πέτυχε το δεύτερο γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία είναι αυτό του Τόμι Ρος της Ρος Κάουντι στη νίκη της ομάδας του με 8-1 επί της Νέριν. Το 1964 λοιπόν είχε χρειαστεί 90 δευτερόλεπτα για να πετύχει τρία τέρματα.

Τρίτο γρηγορότερο είναι αυτό του Γκερντ Μίλερ στο παιχνίδι της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την Μπάγερν Μονάχου όπου οι πρώτοι επικράτησαν 6-5. Ο σπουδαίος Γερμανός φορ είχε χρειαστεί τέσσερα λεπτά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected