Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Εντυπωσιακές οι φετινές επιδόσεις του!

Rigas Feraios panigyria new_610x400Πλησιάζει το πρώτο φετινό τοπικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, με τους δύο εκπροσώπους της Μαγνησίας, Ρήγα Φεραίο και Πύρασο να κινούνται σε ανάλογους ρυθμούς και να κοντράρονται στο Βελεστίνο την ερχόμενη Κυριακή (7/12, 3 μ.μ.) την ώρα που οι επιδόσεις των Βελεστινιωτών τραβούν την προσοχή.

Οι αναβολές των πρωταθλημάτων αρχικά λόγω του θανάτου του φίλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, και στη συνέχεια εξαιτίας της άρνησης της ΕΠΟ να ορίσει διαιτητές μετά το ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου, έφερε δύο εβδομάδες πίσω το μαγνησιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, είχε οριστεί για τις 23 Νοεμβρίου αλλά θα τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Από τη μία, ο Ρήγας Φεραίος έχει χτίσει ένα αήττητο σερί που ξεκινά από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Κάνοντας ένα ντεμαράζ από τα τέλη Μαρτίου και μετά κατάφερε να πετύχει το στόχο της παραμονής στην κατηγορία, ενώ φέτος με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και καμία ήττα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η επίδοση των 16 αήττητων ματς θυμίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όχι μόνο έχει πετύχει τον ίδιο αριθμό αήττητων παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά στα εν λόγω παιχνίδια μετρά μόνο νίκες από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές, οι Βελεστινιώτες βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, προέρχονται από τη νίκη με 0-5 στην Κατερίνη απέναντι στο Βατανιακό και κατέχουν την καλύτερη επίθεση ολόκληρης της Γ’ Εθνικής με 19 γκολ ενεργητικό. Από την άλλη ο Πύρασος, που πάλεψε απέναντι στον Αχιλλέα, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, πληρώνοντας το «σοκ» του γρήγορου γκολ. Ετσι, το σύνολο του Στέφανου Ξηρόφωτου βρίσκεται στην 9η θέση με 9 βαθμούς και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

*taxydromos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected