Super League 1

Παναιτωλικός – Πανιώνιος (2-1) Εμφανίστηκε ο…Χίτσκοκ στο Αγρίνιο!

02d1ad58d6673488d67d8265ab29c980_LΤην εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό άφησε πίσω ο Παναιτωλικός, ο οποίος επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, η ομάδα του Μάκη Χάβου επιβλήθηκε 2-1 του Πανιωνίου, φτάνοντας τις τέσσερις επιτυχίες φέτος και τους 17 βαθμούς, έξι περισσότερους από τους “κυανέρυθρους”.

Όλα τα λεφτά ήταν το τελευταίο μισάωρο, που είχε τα πάντα. Τρία γκολ, τρία χαμένα πέναλτι και δυο αποβολές, εν ολίγοις συνέβησαν όλα όσα έλειψαν στην πρώτη ώρα του παιχνιδιού, που δεν θα το θυμόμαστε ιδιαίτερα για το θέαμά του.

Ο Κάπελ άνοιξε το σκορ στο 62′, ο Μαλεζάς στο 77′ έκανε το 2-0, για να μειώσει στο 82′ ο Γιάννου. Βέβαια, το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν το γεγονός πως ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι, τα εκτέλεσαν αυτοί που τα κέρδισαν, αλλά νικήθηκαν από τους αντίπαλους γκολκίπερ.

Ελέγχεται ο ρέφερι Δημητρόπουλος για το πέναλτι του Πανιωνίου που έφερε και την αποβολή του Μαλεζά, ενώ ο Γιάννου είχε μπει αρκετά νωρίτερα στην περιοχή στην εκτέλεση του Μπουμάλ, προτού σκοράρει με πλασέ. Όσο για το πέναλτι και την κόκκινη στον Χατζηισαΐα για χέρι, είναι αρκετά δύσκολη φάση, αλλά φαίνεται η μπάλα να βρίσκει περισσότερο χέρι και όχι τον ώμο του άσου του Πανιωνίου.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected