Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπορεί σε ένα ματς να έχει έξι δκοάρια και επτά γκολ; Για δείτε… (vid)

44eb7addb3310efb949feea98a6dae61_LΤο να σημειωθούν επτά γκολ σ’ ένα ματς της Μπουντεσλίγκα δεν είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο , όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και για την περίπτωση που ο αγώνας έχει έξι …δοκάρια.

Κάτι τέτοιο, συνδυαστικά μάλιστα, συνέβη στον αγώνα της Άϊντραχτ με την  Βέρντερ την Κυριακή στην Φραγκφούρτη με την γηπεδούχο να φθάνει σε μία επιβλητική νίκη 5-2 και τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται και στο …σημάδι στα δοκάρια.

Με τους γηπεδούχους να «επικρατούν»  και στο εν λόγω μέτωπο με πρώτο τον Ινούι της Άϊντραχτ να στέλνει εκεί την μπάλα με κεφαλιά. Κάτι ανάλογο έγινε και από τον Στεντέρα  λίγα λεπτά αργότερα  με σουτ με τον  Μάιερ  στη συνέχεια να την στέλνει μ’ ανάλογο τρόπο στα δίκτυα αφού προηγούμενα βρήκε και στη συμβολή των δοκαριών.

Τρίτο δοκάρι σερί για την ομάδα της Φραγκφούρτης με την κεφαλιά του Άντερσον  πριν … μειώσει ο Κρόος για την Βέρντερ καθώς είδε το εξαιρετικό του σουτ να βρίσκει στο δοκάρι.

Ένα ακόμα δοκάρι για τους γηπεδούχους ήρθε μετά με το σουτ του Άιγκνερ με τον Μάιερ στη συνέχεια να σκοράρει στη συνέχεια και της εν λόγω φάσης για να κλείσει ο χορός των δοκαριών στις καθυτσερήσεις με την κεφαλιά του Ζουνούζοβιτς για την ομάδα της Βρέμης που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο του  Βίεντβαλντ.

Τελευταία φορά που ματς στο εν λόγω πρωτάθλημα είχε ισάριθμα δοκάρια ήταν το 2007.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P