Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Σε…αναμμένα κάρβουνα Πύρασος και Ρήγας!

epsthessa_610x400Με αγωνία παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ΕΠΣ Θεσσαλίας ο Πυρασός και ο Ρήγας Φεραίος, που κινδυνεύουν άμεσα με αποκλεισμό από τη Γ’Εθνική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com δε θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο αλλαγής ΕΠΣ.

Αναστάτωση επικρατεί στις ομάδες της Μαγνησίας και δη αυτές που είναι στην Γ΄ Εθνική. Ειδικά Πυρασός και Ρήγας Φεραίος μοιάζουν να έχουν πέσει από σύννεφα με αφορμή την πρόθεση της ΕΠΣ Θεσσαλίας να κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ.

Εφόσον συμβεί αυτό, οι ομάδες του Νομού θα κατεβάσουν ρολά και το θέμα πλέον είναι και οικονομικό. Σε ερασιτεχνική κατηγορία, και με τους παράγοντες να έχουν ματώσει οικονομικά, το να τεθούν εκτός διοργανώσεων στα μέσα της σεζον θα είναι κάτι παραπάνω από καταστροφικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com υπάρχει ενόχληση για την κίνηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας από τις ομάδες, που περιμένουν να δουν τι θα συμβεί τελικά, ώστε να τοποθετηθούν επίσημα και να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

Κρατείστε στην άκρη του μυαλού σας πως βάσει συγκεκριμένου άρθρου στο καταστατικό της ΕΠΟ δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες να αλλάξουν  ΕΠΣ εντός 60 ημερών…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P