Κατηγορίες
Football League

Football League – Αποχωρήσεις σε Εθνικό Σερρών και Επισκοπή!

mauroudis-k-grigoriadis-14522

Διπλή ανακοίνωση με… διαφορετικούς δρόμους εξέδωσε ο Εθνικός Σερρών! Ο 18χρονος Κώστας Αγγελίδης (φωτό) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, έχοντας «κερδίσει» τον Κατσαβάκη με τις επιδόσεις του, ενώ την ίδια ώρα παρελθόν αποτελεί απ’ τον σύλλογο ο Παναγιώτης Μαυρουδής λόγω… ανωτέρας βίας!

Η ανακοίνωση:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ΠΑΕ Σέρρες υπέγραψε σήμερα ο Κώστας Αγγελίδης που είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται στην ομάδα των Νέων.

Η σκληρή δουλειά , οι δυνατότητες και το πολύ καλό πρωτάθλημα που διανύει φέτος ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπεισαν τον Μάκη Κατσαβάκη να κάνει θετική την εισήγηση του και τον παίκτη να υπογράφει το επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο 19 χρόνος Μαυρουδής Παναγιώτης που προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν μα μετακομίσει και να διαμένει στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

spanosKostas_610x400

Μπορεί πολλοί να περίμεναν αποχώρηση του Κώστα Ανυφαντάκη, ωστόσο οι εκκαθαρίσεις στην Επισκοπή συνεχίστηκαν σε επίπεδο… έμψυχου δυναμικού! Έτσι, παρελθόν από τους Ρεθυμνιώτες αποτελεί ο Κώστας Σπανός, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα στη συνέχεια της σεζόν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Σπανό. Η λύση ήρθε κοινή συναινέσει με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του».

πηγή

error: Protected