Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Πλατανιάς – Νίκη Βόλου (3-1) “Ροζ φύλλο” μετά από 50 μέρες!

3746cc85670d522e24dd01d9229d832f_LΈξι παιχνίδια είχε να σκοράρει ο Πλατανιάς και ξέσπασε κόντρα στη Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε με 3-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Χανιώτες με πέναλτι και αποβολή στο 5’, έστω κι αν δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν. Ο Ναζλίδης στο 12’ έκανε το 1-0 και στη συνέχεια ο Τζιλβάν Γκόμες με γκολ στο 45+1’ και το 53’ «σφράγισε» τη νίκη για τον Πλατανιά. Η Νίκη κατάφερε να μειώσει στο 73’ με τον Σκούρτη.

Ιδανική αρχή για τον Πλατανιά

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 5’ ο Τόρες μετά από μπαλιά του Ναζλίδη, βγήκε απέναντι από τον Ταΐρη, με τον γκολκίπερ της Νίκης να τον ανατρέπει. Ο διαιτητής Θάνος έδωσε πέναλτι και αποβολή, με τον Δήμιζα να περνά στο ματς για να υπερασπίσει την εστία των «κυανόλευκων». Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Ναζλίδης, όμως ο Δήμιζας αν και κρύος, απέκρουσε. Στο 12’ όμως ο Ναζλίδης κατάφερε να σκοράρει, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια η Νίκη προσπάθησε να απειλήσει και είχε κάποιες καλές στιγμές στην αντεπίθεση, αλλά οι Χανιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Τζιλβάν Γκόμες με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Δήμιζα που δεν αντέδρασε σωστά για το 2-0.

περισσότερο ρεπορτάζ στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected