Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ImathiaSportsNews – Ανακοίνωση/διευκρίνηση για τους MVP

mvp-most-valuable-party_486944Το τελευταίο διάστημα (πιο έντονα) γίναμε δέκτες πολλών φημών (κυρίως) σε μορφή παραπόνων αλλά και ύβρεων (μεμονωμένα περιστατικά) για την επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στη διαδικασία της ανάδειξης των MVP κάθε αγωνιστικής.

Ένας θεσμός που αποτελεί (με αποδείξεις) πρωτοπόρος ιδέα του ImathiaSportsNews και που δεν έχει υπάρξει κάτι ανάλογο σε καμία περιοχή ανά την Ελλάδα (σ.σ. σε ερασιτεχνικό επίπεδο βεβαίως…)

Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι έχει βρει τεράστια ανταπόκριση μεταξύ των αναγνωστών μας και μάλιστα η συμμετοχή είναι εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς πως ξεπερνά πολλές φορές και τα σύνορα του νομού, ενώ ως διαδικασία αφορά το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Εκτός των άλλων, η συμμετοχή των MVP στο All Star Game, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές, γεγονός που αποδείχτηκε σε μεγάλο βαθμό κατά την περσινή (παρθενική) διεξαγωγή του.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε για πολλοστή φορά, πως η επιλογή των ποδοσφαιριστών στην Α1 Ερασιτεχνική γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους προπονητές, που είναι καθ’ ύλην αρμόδιοι για την επιλογή των παικτών. Όποια πρόταση ή συζήτηση εκτός αυτού είναι απλά φιλολογική και τον τελευταίο λόγο έχει ο τεχνικός της εκάστοτε ομάδας. Όσοι ποδοσφαιριστές νιώθουν για κάποιο λόγο αδικημένοι ή θεωρούν πως η επιλογή γίνεται με άλλα κριτήρια πέρα από τα αγωνιστικά, δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι γι αυτό.

Θυμίζουμε πως η 20η αγωνιστική είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που θα υπάρξει η συγκεκριμένη διαδικασία καθώς από φέτος, από την 21η έως την 30η αγωνιστική τον λόγο θα έχουν οι 16 προπονητές και 16 αρχηγοί των ομάδων οι οποίοι θα επιλέξουν τους υπόλοιπους 10 ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν τους 30 που θα συμμετέχουν στο All Star Game από την Α1 Ερασιτεχνική.

Kobe-Bryant-MVP1

Καθένας από αυτούς θα επιλέξει (3) ποδοσφαιριστές χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν από τη δική τους ομάδα. Οι ψηφοφορίες θα είναι είτε σε μορφή βίντεο είτε σε απομαγνητοφώνηση ώστε να υπάρχει η απαραίτητη διαύγεια.

Όσον αφορά την ανάλογη ψηφοφορία της Α2 Ερασιτεχνικής, όσοι ποδοσφαιριστές επιλεγούν θα μπουν στην ίδια διαδικασία (επιλογή από τους προπονητές και αρχηγούς) ώστε να προκύψουν οι έξι (6) που θα αγωνιστούν στο All Star Game.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως όλες οι βραβεύσεις των MVP που γίνονται στα εντός έδρας παιχνίδια όσων έχουν αναδειχθεί από τις ψηφοφορίες, θα ανακοινωθούν σύντομα από το Imathia Sports News.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected