Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Πέλλας – Τα πεπραγμένα των Ημαθιωτών

ΕΠΣ_ΠΕΛΛΑΣΜε την 14η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας, στην οποία αγωνίζονται αρκετοί Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Αλμωπός Αριδαίας του Τάσου Τσακαλίδη, που επικράτησε με 6-0 του Ορφέα Ριζαρίου και έφτασε τους 35 βαθμούς χωρίς να γνωρίσει ακόμη την ήττα στο πρωτάθλημα.

Αήττητος παραμένει και ο Απόλλων Κρύας Βρύσης των Φρέντυ Πήχα, Γιώργου και Παναγιώτη Κίτσα, που ακολουθεί κατά πόδας τον Αλμωπό (34 βαθμοί) ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Ελπίδα Έδεσσας που είναι ουραγός στο πρωτάθλημα.

Στην τρίτη θέση ισοβαθμούν ο Εδεσσαϊκός και ο Ηρακλής Άσπρου του Σάκη Ρίσσου, με τους “κυανόλευκους” να επικρατούν το Σάββατο της Δόξας Εξαπλάτανου, φτάνοντας τις 10 φετινές νίκες. Σκόρερ του δεύτερου τέρματος ο Στέλιος Ρέτζια, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα στη Γ Εθνική.

Η Δόξα Μανδάλου του Μάκη Μισαηλίδη ηττήθηκε το Σάββατο από τον Εδεσσαϊκό (2-3, με τον Ημαθιώτη αμυντικό να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ) και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας των Αλέξη Νουσιόπουλου και Πόλυ Τόζογλου βρίσκεται στην 8η θέση με 19 βαθμούς, ενώ το Σάββατο είχε εύκολο απόγευμα επικρατώντας με το ευρύ 6-1 του Ολυμπιακού Γαλατάδων, που παραπαίει φέτος ευρισκόμενος στην 14η θέση με μόλις 7 βαθμούς.

δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία και τα τελευταία αποτελέσματα

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected