Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Αποχωρούν Κουτσοσπύρος, Γεωργίου

koutsospiros_0

Ημέρα αποδεσμεύσεων ήταν η Παρασκευή (19/12) για τον Αιγινιακό. Και αν η λύση της συνεργασίας με τον Γιαν Μπλάζεκ ήταν αναμενόμενη, οι άλλες δύο αποχωρήσεις δεν ήταν. Και αυτό γιατί τα συμβόλαιά τους έλυσαν οι Χρήστος Κουτσοσπύρος, Βαγγέλης Γεωργίου!

Ο 33χρονος επιθετικός ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας από τη βόρεια Πιερία με 9 ματς και 2 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι είχε βρει 9 φορές δίχτυα σε 23 εμφανίσεις. Ο Γεωργίου την περσινή σεζόν έπαιξε σε 21 ματς πρωταθλήματος, όμως φέτος είχε μόλις μία 15λεπτη συμμετοχή στη Football League. Η αποχώρηση του πρώτου ασφαλώς και προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη, γιατί μετά την ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό Βόλου δήλωνε ότι θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει τους «κυανόλευκους» να ανακάμψουν…

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει πως λύθηκε, κοινή συναινέσει, η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές: Blazek Jan, Χρήστο Κουτσοσπύρο και Γεωργίου Βαγγέλη. Η Π.Α.Ε.τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στη καριέρα τους».

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected