Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Φέτος είναι η χρονιά των…αυτογκόλ! (vid)

c0fe03844e4d8c5c437c8906c05d6e07_LΤα αυτογκόλ δίνουν όχι σπάνια μία άγρια ομορφιά στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και ουκ ολίγες φορές τα …κατορθώματα ορισμένων ποδοσφαιριστών στον τομέα αυτό πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Αναμφίβολα στη λίστα των υποψηφιοτήτων για το Όσκαρ του κορυφαίου αυτογκόλ της χρονιάς που λίαν συντόμως μας αποχαιρετά είναι  και το όνομα του  Γκονζάλο Μπαρίγκα.
Ο αμυντικός της Σάντιαγκο Γουόντερες έκανε το …θαύμα του στη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ουνιόν Εσπανιόλα για το πρωτάθλημα απερτούρα της Χιλής.

Με την ομάδα του να προηγείται 2-1 στο 82ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν την ισοφάριση  και στη συγκεκριμένη φάση ο Μπαρίγκα στην προσπάθεια του να διώξει μία μπαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής με εντυπωσιακό φαλτσαριστικό βολέ έστειλε την μπάλα να καρφωθεί  στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράση γκολκίπερ της ομάδας του Μαουρίσιο Βιάνα.

Έτσι έγινε με τον πιό απίθανο τρόπο το 2-2 με τα  άσχημα μαντάτα να μην σταματούν εκεί για την ομάδα της χιλιανής πρωτεύουσας καθώς στην εκπνοή του αγώνα η Ουνιόν πήρε και τη νίκη με 3-2.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected