Κατηγορίες
BET

Στοίχημα – Οι προτάσεις του a-sports.gr

018eaa0cc3aa9f1f80ea2854ea66eeb4_61486

Για να δούμε το τελευταίο μεγάλο κουπόνι Σαββάτου του 2014. Έχουμε αρκετές προτάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων συνοδεύονται από αξιοπρεπείς έως μεγάλες αποδόσεις.

Ξεκίνημα με τους Γερμανούς και την Τσβάιτε Λίγκα. Η Νυρεμβέργη είναι φορμαρισμένη, προέρχεται από τρεις νίκες, ψήλωσε πολύ στην κατάταξη και απέκτησε πάλι ελπίδες ανόδου. Η Γκρόιτερ Φιρτ, αντίθετα, δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια και κατρακυλά. Άσος με ρίσκο, γιατί το ματς είναι τεράστιο ντέρμπι μίσους.

Ώρα για Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ έχει φορμαριστεί και σκοράρει ασταμάτητα. Η Άουγκσμπουργκ, αντίθετα, έβγαλε κούραση λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου. Και είμαστε με τους φιλοξενούμενους. Αντίθετη και πρόσφατη πορεία της Στουτγάρδης και της Πάντερμπορν. Οι Σουηβοί του Στέφενς έχουν βελτιωθεί και βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη. Θα κάνουν καλά Χριστούγεννα αν λυγίσουν τους αξιόμαχους, αλλά σε μέτρια κατάσταση, νεοφώτιστους.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «6 στα 6» για τους αγωνιστικά και ψυχολογικά ανεβασμένους «κόκκινους διαβόλους», που θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Ντι Μαρία. Η Άστον Βίλα έχει 7-8 μεγάλες απουσίες και δύσκολα θα αντέξει. Η Γιουνάιτεντ έχει να χάσει στο «Βίλα Παρκ» από το 1995…

Τεράστιες και πάμπολλες απουσίες και για τη Σαουθάμπτον. Επίσης περιμένουμε να λυγίσει απέναντι στην πίεση της επίσης ελλιπούς, αλλά σε μικρότερο βαθμό, Έβερτον.

Κατεβαίνουμε στις παρακάτω αγγλικές κατηγορίες. Γιατί στην Α’ Αγγλίας έχουμε σύγκρουση ουραγού (Κρου) με πρωτοπόρο (Μπρίστολ Σίτι) και… σεβόμαστε τη βαθμολογική και ποιοτική διαφορά. Για την ίδια κατηγορία σημειώνουμε ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα απέκλεισε τη Σαουθάμπτον από τα ημιτελικά του εγχώριου Λιγκ Καπ. Στα ύψη η ψυχολογία των «λεπίδων» και ελπίζουμε να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Άσος κόντρα στη Γουόλσολ.

Στη Β’ Αγγλίας η πρωτοπόρος Γουίκομ έχει 7 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι ικανή να νικήσει και την Άκριγκτον, που μεσοβδόμαδα έχασε από τη Γέοβιλ για το Κύπελλο Αγγλίας και, εκτός από κούραση, τη βαραίνει και απογοήτευση.

Πρωτοπόρος της Κόνφερενς η Μπαρνέτ και μεγάλο φαβορί απέναντι στην Τσέστερ.

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο ματς με την Οστάνδη (3-0) και φανέρωσε σημάδια ανάκαμψης. Μπορεί να φύγει νικήτρια και από το γήπεδο της Μπέβερεν.

Η Ντόρντρεχτ είναι νεοφώτιστη στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Όμως, είναι σχεδόν απίθανο να γλιτώσει τον υποβιβασμό. 8 ήττες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες έχει γνωρίσει. Ας υποστεί και την 9η από την ανώτερη Γκρόνινγκεν.

Τέλος, η Μονακό μέσα στον Δεκέμβριο έχει νικήσει τη Μαρσέιγ και άλλους δύο στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς και τη Ζενίτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε γκολ δεν έχει δεχτεί μέσα στο μήνα. Περιμένουμε να διευρύνει το νικηφόρο της σερί με νίκη επί της γηπεδούχου Μετς, που αντίθετα έχει πέντε ήττες στα έξι τελευταία της παιχνίδια.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

127 Νυρεμβέργη – Γκρόιτερ Φιρτ 1

145 Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ Χ2

149 Στουτγάρδη – Πάντερμπορν 1

150 Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2

168 Κρου – Μπρίστολ Σίτι 2

174 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουόλσολ 1

177 Άκριγκτον – Γουίκομ 2

191 Μπαρνέτ – Τσέστερ 1

224 Μπέβερεν – Άντερλεχτ 2

235 Ντόρντρεχτ – Γκρόνινγκεν 2

243 Μετς – Μονακό 2

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

153 Σαουθάμπτον – Έβερτον 2(Χ)

164 Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ Χ2

203 Σεντ Μίρεν – Μάδεργουελ Χ2

204 Σεντ Τζόνστον – Ινβερνές Χ1

245 Τουλούζ – Γκινγκάμπ Χ2

246 Εϊμπάρ – Βαλένθια Χ1

ΓΚΟΛ

129 Ντέρμπι – Νόριτς ΓΚΟΛ – ΓΚΟΛ

146 Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ Οver

169 Μίλτον Κέινς Ντονς – Όλνταμ Over

231 Καλλονή – Ολυμπιακός 2-3 ΓΚΟΛ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected