Κατηγορίες
Super League 1

Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) Μόνο παιχνίδι δεν είδαν οι…ηρωϊκοί φίλαθλοι!

1186022Χωρίς προπονητή και με τον ένα παίκτη μετά τον άλλο να πηδάει από το καράβι, η ομάδα του Εργοτέλη πήρε παλικαρίσια νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και κρατήθηκε ζωντανή στο κόλπο της παραμονής.

“Χρυσός” σκόρερ ο Γιουσούφ, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα, όμως δεν έγινε σε κανένα σημείο αντιαθλητικό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… σεληνιασμένοι στα πρώτα λεπτά και έχασαν με το καλημέρα δυο καλές φάσεις με τους Καζναφέρη και Μπογκντάνοφ. Το τρίτο σουτ όμως μπήκε και η αλήθεια είναι πως ήταν εντυπωσιακό. Χαρακτηριστικά ο Γιουσούφ στο 9ο λεπτό με εντυπωσιακή ενέργεια κινήθηκε στα όρια της περιοχής και αριστερά, όπλισε, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Βελλίδη κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 25ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Τσάβες στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καβουσάκη.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΣ να ανεβάζει την απόδοση του και να χάνει 1-2 καλές ευκαιρίες με τους Λίλα και Τσάβες, ενώ ο Εργοτέλης είχε ένα σουτ του Καζναφέρη που έδιωξε ο Βελλίδης.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected