Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Κέρκυρα Κ17 0-0

dsc076904aa0Κάτω από αντίξοες συνθήκες και με έναν αέρα που δεν επέτρεψε να παιχτεί παιχνίδι, Βέροια και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγο.

Στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, έφτασε τουλάχιστον πέντε φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τέρμα τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Από την άλλη πλευρά, οι Φαίακες πρόσεξαν περισσότερο την ανασταλτική της λειτουργία και δεν είχαν παρά ελάχιστες επιθετικές ενέργειες. Στο 3ο λεπτό ο Κουτρουλιάς βρέθηκε απέναντι από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, έστειλε όμως τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ 7 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του γκολκίπερ να αποσοβήσει το τέρμα, στη μεγάλη ευκαιρία του Πέτρου Δημητριάδη.

Η επιθετικότητα της Βέροιας συνεχίστηκε και στη συνέχεια, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα λειτούργησαν καλύτερα ανασταλτικά και δεν απειλήθηκαν μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν πιο ψηλά και έφτασαν δύο ακόμη φορές πολύ κοντά στο γκολ (Σαρκατζής στο 66′, Σαχινίδης στο 73′), με τον τερματοφύλακα των Κερκυραίων να αναδεικνύεται σε man of the match.

Παρά τις προσπάθειες και στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ και παρέμειναν στην 7η και στην 6η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Μοσχόπουλο Δ.

Η σύνθεση της Βέροιας

Σουροβίκης, Πήκος (80′ Νικόπουλος), Καραμπίνας, Ράδης, Χρυσόπουλος, Μαντός, Κουτρουλιάς (65′ Δόρης), Δημητριάδης Π., Χατζηπαρασίδης (46′ Σαρκατζής), Σαμιώτης (46΄Σαχινίδης), Στογιάννης (46′ Πατσιαβούρας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected