Κατηγορίες
Football League

Εθνικός Γαζώρου – ΑΕΛ (2-1) Μεγάλη ανατροπή και στη συνέχεια…παραίτηση! (vid)

Χωρίς τίτλοΟ Εθνικός Σερρών παρότι βρέθηκε να χάνει, νίκησε 2-1 την απογοητευτική ΑΕΛ!

Τη δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Εθνικός Σερρών, ο οποίος επιβλήθηκε απόλυτα δίκαια με 2-1 της ΑΕΛ. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, η οποία πήρε βαθιά… ανάσα, έφτασε στην επικράτηση παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν. Το νεανικό σύνολο των γηπεδούχων κατάφερε να ισοφαρίσει σε πολύ κρίσιμο σημείο και στη συνέχεια έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ΑΕΛ που παρουσιάστηκε σαφέστατα κατώτερη των περιστάσεων και προβλημάτισε με την παρουσία της, χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και παρότι είχε ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις, στη διάρκειά του επετεύχθησαν δύο τέρματα. Αρχικά, η ΑΕΛ σκόραρε με τον Πινδώνη στο 26′ ωστόσο δεν κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι την ανάπαυλα αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Μαρίνου ισοφάρισε.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή στο 60′ με τον Μερεσιώτη. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και δημιούργησε πολλές ακόμη ευκαιρίες που όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. «Υπεύθυνος» για αυτό ήταν ο τερματοφύλακας Αποστολίδης, που πραγματοποίησε σωρεία θετικών επεμβάσεων.

Στην αντίπερα όχθη, οι «βυσσινί» ήταν απογοητευτικοί, υπέπεσαν σε πολλά λάθη και είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το 45λεπτο απείλησαν μόλις μία φορά, με κεφαλιά του Γκούρτσα στο 64′. Κατά συνέπεια, ήταν λογικό να φύγουν από το δημοτικό γήπεδο Σερρών με σκυμμένο κεφάλι.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Παναγιωτίδης, Τσιλούλης (90′ Πολύζος), Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Κουκόλης, Μαρίνου (86′ Κωφοκώτσιος), Ναστέφσκι (93′ Νικολίτσας).

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Απoστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτετσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (54′ Περίκο), Πινδώνης, Μπλέντι (52′ Σουάνης), Μπιλά (37′ Τσιλιγκίρης), Γκούρτσας.

δείτε τα στιγμιότυπα στο footballeaguenews.gr

katsavakis

«Βόμβα» στον Εθνικό Σερρών με τον Μάκη Κατσαβάκη να δηλώνει παραίτηση!

Ο Εθνικός Σερρών πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη σε βάρος της ΑΕΛ, όμως μετά το τέλος του αγώνα ο Μάκης Κατσαβάκης υπέβαλε την παραίτησή του! Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του και όπως τόνισε: Αν νομίζουν πως κάποιος μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα, τι να πω…».

Ο Κατσαβάκης ακολούθως ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή του στα αποδυτήρια, με τους τελευταίους να προσπαθούν να τον μεταπείσουν. Ο ίδιος, πάντως, εμφανιζόταν κάθετος. Όπως ανέφερε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη με ανατροπή. Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγάλη έκταση. Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να πω ότι εγώ αποχωρώ από την ομάδα. Οι λόγοι είναι προσωπικοί και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είναι καλύτερα έτσι γιατί αγαπώ την πατρίδα μου και θέλω να φύγω σαν φίλος από την ομάδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected