Football League

Τύρναβος – Αιγινιακός (0-0) Για 90′ ο Ζούρκος, βασικός ο Κυνηγόπουλος!

Χωρίς τίτλο

Τα δύο θετικά αποτελέσματα που πήρε ο Τύρναβος εκτός έδρας απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία είχαν τονώσει το ηθικό των Θεσσαλών.

Γνώριζαν, όμως ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του ότι αν δεν νικούσαν τον Αιγινιακό στο Αλκαζάρ, η συγκομιδή τεσσάρων πόντων θα ήταν… πισωγύρισμα. Και τελικά η ομάδα της βόρειας Πιερίας αν και αποδεκατισμένη πήρε το 0-0 στο Αλκαζάρ και παράλληλα έναν πόντο – χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες τελικές από τον Τύρναβο, άντεξαν στην πίεση του δευτέρου ημιχρόνου και πήραν την ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να μετρούν πλέον στο Αλκαζάρ 2 ισοπαλίες και 3 ήττες!

Συνθέσεις

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Πεχλιβανόπουλος, Σαμαράς, Παληγεώργος (84′ Σουλιώτης), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβις, Γεωργίου, Ντατίδης (65′ Ιβανίδης), Ζυγκερίδης (46′ Ότα), Σολφερίνο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Αραμπατζής, Πέντα, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Κ. Αχαλινόπουλος, Κυνηγόπουλος (83′ Ρίκκα), Πολύζος, Γιαζιτζόγλου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected