Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – “Σεφτέ” στο μεταγραφικό παζάρι!

10833583_10205561886271663_1640443594_nΠοδαρικό” στις μεταγραφικές κινήσεις για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου! Η ομάδα του Σάκη Γλώσση ενισχύθηκε με την προσθήκη ενός επιθετικού που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην περιφερειακή λειτουργία της επίθεσης, καθώς ο ίδιος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως “κρυφός”όσο και στα άκρα. 

Ο λόγος για τον Σάκη Παπαδή, ο οποίος θα αγωνιστεί για τους επόμενους μήνες ως δανεικός από ον ΦΑΣ Νάουσα, με τον “κυανόλευκο” σύλλογο να αποκτά ως μεταγραφή τον Απόστολο Παρηγορίδη, ο οποίος ξεχώρισε με τις φετινές του εμφανίσεις και ήδη έχει πετύχει 5 τέρματα.

Ο Σάκης Παπαδής ενσωματώθηκε ήδη στις υποχρεώσεις του ΓΑΣ και σήμερα συμμετείχε στο φιλικό δίτερμα με τον Αχιλλέα Νάουσας. Έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη μέση του και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Η διοίκηση του ΓΑΣ, σε συνεργασία με τον Σάκη Γλώσση έχουν ήδη εντοπίσει τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους, πάντα όμως σε λογικά πλαίσια και πάντα σύμφωνα με ποιες θέσεις χρειάζεται η ομάδα την απαραίτητη ενίσχυση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected