Football League

Αιγινιακός – Δύο ακόμη αποχωρήσεις

2240dc32ab6460faedd7d0013cd78342_61868Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Αιγινιακού με τους Πέταρ Παβλοβιτς και Φιλίπ Ναουμτσέφσκι.

Αμφότεροι δεν υπολογίζονταν από το τεχνικό επιτελείο και το θέμα της αποχώρησής τους ήταν τυπικό.

Ο Σέρβος αμυντικός, Πάβλοβιτς (ΦΩΤΟ), πρόλαβε να αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Αιγνιακό, χωρίς όμως να αφήσει θετικά σχόλια από τις εμφανίσεις του, ενώ και ο 22χρονος Σκοπιανός εξτρέμ, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο είχε ισχύ για δύο χρόνια, και αποχώρησε στο εξάμηνο.

Την Τετάρτη (24/12) η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε το «διαζύγιο». «Κοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία με άλλους δύο παίκτες της Π.Α.Ε., τον PavlovicPetarκαι NaumchevskiFilip. Η Π.Α.Ε. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Τέλος, η ΠΑΕ έστειλε τις δικές της ευχές για υγεία και αγάπη εν όψει τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, το προπονητικό teamκαι οι αθλητές σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, χαρά και επιτυχίες για όλο τον κόσμο! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected