Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Το “καρέ” της ενίσχυσης και το…κερασάκι!

DSC_0021Μία από τις ομάδες που ξεκίνησαν από νωρίς τον προγραμματισμό ενόψει Ιανουαρίου είναι και ο Φίλιππος Μελίκης. Ο “ερυθρόλευκος” σύλλογος έχει καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια να πραγματοποιήσει ένα σερί νικών που τον έχουν φέρει σε θέση να κοιτά μόνο προς τα πάνω και λιγότερο προς την ουρά καθώς φαίνεται πως βρίσκει σταδιακά τα πατήματα του και με την ενίσχυση που είναι δεδομένη, μπορεί να πλασαριστεί ακόμη πιο ψηλά στην κατάταξη.

Η έλευση του Γιάννη Κερλίδη σε συνδυασμό με την επιθυμία του να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ώστε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές, φαίνεται πως εισακούστηκε από τους διοικούντες και ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι προ των πυλών.

Τυπικά δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία από αυτές, ωστόσο ήδη οι τρεις εξ αυτών συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας και είναι δεδομένη η επιθυμία τους να ενταχθούν στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ.

Πρόκειται για παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στη Γ Εθνική και για διάφορους λόγους δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στις ομάδες που ανήκουν ενώ ο ένας εξ αυτών έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τον Φίλιππο και έχει φορέσει τη φανέλα του με μεγάλη επιτυχία. Ο εν λόγω επιθετικός θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης, ενώ οι έτεροι (νεαροί) ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν περαιτέρω (ποιοτικές) λύσεις σε άμυνα και κέντρο.

Ο παίκτης που συμπληρώνει την τετράδα αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιάννη Κερλίδη (όπως βεβαίως και οι υπόλοιποι τρεις) καθώς αποτελεί “πουλέν” του όταν αυτός αγωνιζόταν στα τσικό της Βέροιας. Πρόσφατα αποχώρησε από τις υποχρεώσεις της ομάδας στην οποία ανήκει και απομένει να συμφωνήσει αρχικά με τον σύλλογο ώστε να αποσπάσει την ελευθέρας και στη συνέχεια να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Φίλιππο Μελίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει και πέμπτος ποδοσφαιριστής που έχει τεθεί υπόψιν, εντούτοις θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποιες συγκεκριμένες δυσκολίες ώστε να μπορέσει πλέον ο “ερυθρόλευκος” σύλλογος να κάνει την κίνηση του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected